Tur operatörleri Diyarbakır'da!

Diyarbakır Turizm Platformu ve Karacadağ Kalkınma Ajansının işbirliğiyle Diyarbakır'a gelen Uzakdoğu Asya ve Güney Amerikalı tur operatörlerine kentin tarihi ve turistik mekanları tanıtıldı.

Haberler 03.12.2019 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uzakdou Asya ve Güney Amerikal tur operatörlerinin programlarna Diyarbakr da almalar için Diyarbakr Turizm Platformu ve Karacada Kalknma Ajans tarafndan kentin tarihi ve turistik mekanlar tantld. Yaplan çalmaya ilikin bilgi veren Turizm Platformu Dönem Sözcüsü Alaaddin Tan, Diyarbakrn dünyaya tantlmas amacyla çalmalarnn devam ettiini söyledi.

TÜR OPERATÖRLER

Tan, Diyarbakra gelen yabanc turist saysnn artmas için Karacada Kalknma Ajansyla birlikte çin, Tayvan, Japonya, Malezya, Brezilya, Meksika ve Arjantin gibi ülkelerden turistleri Türkiyeye getiren tur operatörlerine kenttin tarihi ve turistik mekanlarn gezdirerek bilgi verdik. Amacmz Türkiye programlarnda Diyarbakra da yer vermeleridir. Diyarbakr kültürel, turistik, yöresel lezzetler ve sosyal aktiviteler bakmndan önemli bir zenginlie sahip. Bugün burada bu zenginlii gören tur operatörleri kenti çok beendiler diye konutu.

Ana Sayfaya Git