Tur operatörleri Zerzevan Kalesini gezdi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Diyarbakır Bölge Koordinatörlüğü tarafından kentte TÜRSAB’a bağlı turizm ve seyahat acentelerine yönelik kültür gezisi düzenlendi.

Haberler 20.11.2017 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜRSAB Diyarbakr Bölge Koordinatörlüü tarafndan organize edilen gezi öncesi turizm ve seyahat acenteleri ile kahvaltda bir araya gelindi. TÜRSAB Bölge Koordinatörü Mehmet Akyl, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyeleri ve acente sahipleri daha sonra tarihi Zerzevan Kalesini gezdi. Dicle Üniversitesi (DÜ) Arkeoloji Bölümü Öretim Üyesi ve Kaz Bakan Yrd. Doç. Dr. Aytaç Cokun, Akyl ve tur operatörlerine, Zerzevan kalesi ve kalede devam eden kaz çalmalar hakknda bilgi verdi.

LMZE TURST çEKMELYZ

TÜRSAB Bölge Koordinatörü Mehmet Akyl, TÜRSAB olarak Diyarbakrdaki turizm ve seyahat acentelerine yönelik kültür gezilerini sürdürmeye devam edeceklerini belirterek, Bu gezi ve bilgilendirmelerdeki asl amaç kendi kültür ve tarihimizi daha yakndan görüp anlamaktr. limize düzenlenecek turlarda yerli ve yabanc turistlerimizin her zaman ilimize çekmeyi hedeflemekteyiz dedi.

Ana Sayfaya Git