Türk Adli Tıp'ta!

Tutuklu DBP Mardin Eski Belediye Başkanı Ahmet Türk, muayene edilmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda getirilerek, muayene edildi.

Haberler 31.01.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tutuklu DBP Mardin Eski Belediye Bakan Ahmet Türk, muayene edilmek üzere stanbul Adli Tp Kurumunda götürülerek, muayene edildi. Yaklak yarm saat kurumda kalan Türk daha sonra tekrar Elaza götürülmek amacyla yola çkarld.

TÜRK ADL TIPA GÖTÜRÜLDÜ

Eski Mardin Belediye Bakan Ahmet Türk Silivri Cezaevinden Elaz Cezaevine nakledilmi, salk problemleri nedeniyle geçtiimiz hafta Elaz Eitim Aratrma Hastanesine kaldrlmt. Türk, muayene için dün saat 11. 00da Elazdan stanbul Adli Tp Kurumu Bakanlna götürüldü. Buradaki muayenin ardndan Türk tekrar Elaz Cezaevine götürüldü. Kurumun verecei rapor neticesinde Türkün tahliye edilip edilmeyeceine karar verilecek.

Öte yandan HDP Milletvekilleri Pervin Buldan ve Srr Süreyya Önder ile Ar Belediye Bakan Srr Sakk Adli Tp Kurumuna gelerek yetkililerle görütü. Görümenin ardndan Önder bir açklama yapt. Önder açklamasnda, Talep ettiimiz bir efkat, merhamet falan deildir. Arlkl olarak talebimiz adalettir. Salt Ahmet aabey için deil bütün bu demokratik siyasetin gerçekliine inanm ve bunun gereini yerine getiren bata belediye bakanlarmz, milletvekillerimiz ve ebakanlarmz olmak üzere tümü için adaletin bir an önce tecelli etmesi ve bu saçmaln bir an önce son bulmasdr dileimiz. Bunlarn içinde tabiki Ahmet Beyin durumu özel bir önem arz etmektedir. dedi.

RAPORUN MAKSMUM 4-5 GÜN çNDE çIKACAINI SÖYLEDLER

Ahmet Türkün salk durumunu dardayken de bildiklerinin altn çizen Önder, Sal özellikle böbrekleri ve kalbi ve ya itabyla skntl bir abimiz. Raporun maksimum 4-5 gün içerisinde çkacan söylediler. Daha sonra CHP Milletvekili Sezgin Tanrkulu da Adli Tp Kurumunun önüne gelerek dier milletvekilleriyle görütü. Ahmet Türkun durumu ile ilgili bili ald.

Ana Sayfaya Git