Türk evinde!

SAĞLIK sorunları nedeniyle dün akşam Elazığ Cezaevi'nden tahliye edilen Mardin Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Türk, gece yarısı Mardin'deki evine geldi.

Haberler 05.02.2017 - 13:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca terör soruturmas kapsamnda 17 Kasm 2016da görevden uzaklatrlan ve 24 Kasmda ise tutuklanan, stanbul Silivri Kapal Ceza nfaz Kurumuna, daha sonra da Elaz H Tipi Kapal Cezaevine gönderilen Mardin Büyükehir Belediyesi eski Bakan Ahmet Türk, dün akam tahliye edildi. Türk, gece yars Mardindeki evine geldi.

BARI VE DYALO KAçINILMAZDIR

Ahmet Türkü, evinin bulunduu sokakta ailesi ve akrabalar karlad. Merkez Artuklu lçesinin 13 Mart Mahallesinde bulunan evinde yaknlar tarafndan karlanan Türk, gazetecilere yapt açklamada, ülkede bar ve diyalogun kaçnlmaz olduu bir dönemi yaadklarn söyledi. Ülkeyi iddet sarmalndan kurtarlmas gerektiini belirten Türk, öyle dedi:

Belli bir süreçten geçiyoruz. Sonuç olarak bu ülkede bar, diyalogun kaçnlmaz olduu bir dönemi yayoruz. Bugün genel bakanmz, milletvekilli arkadalarmz, belediye bakanlarmz cezaevinde. Umut ediyoruz ki ksa bir süre içinde orta akl ortaya çkar ve bu sorunlarn çözümüne önemli katklar salanr. Biz de biliyoruz ki, diyalog, ortaklamadan sorunlar birlikte çözmekten baka seçenek yok. Bu seçenei, en doru bir ekilde kullanmamz gerekir ve Türkiyeyi ve bu ülkeyi iddet sarmanndan kurtarmamz gerekir diyorum. Ahmet Türkün evine geldi srada, polisin sokakta güvenlik önlemleri ald görüldü.

Ana Sayfaya Git