Türk ve Anlı nakledildiler

Ahmet Türk, Silivri, Anlı ise Kocaeli cezaevinden, Elazığ Cezaevi'ne nakledildi.

Haberler 16.01.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARDNde, hakknda yürütülen soruturma kapsamnda tutuklandktan sonra görevden alnan Mardin Büyükehir Belediye Bakan Ahmet Türk bulunduu Silivri Cezaevinden, PKK soruturmasndan tutuklanarak Kocaeli F Tp Kapal Cezaevine gönderilen Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Encümeni Frat Anl, Elaz Cezaevine nakledildi.

AHMET TÜRK SORUTURMASI

Hakknda yürütülen soruturma nedeniyle tutuklandktan sonra görevden alnan ve salk sorunlar nedeniyle tahliyesi gündemde olan Mardin Büyükehir Belediye eski Bakan Ahmet Türkün dün sabah saatlerinde bulunduu Silivri Cezaevinden çkarld. Türkün, Elaz Cezaevine nakledildii örenildi.

Ahmet Türkün avukat Zeynep Ceren Boztoprak, ziyaret için Silivri Kapal Ceza nfaz Kurumuna giden CHP heyetinin, müvekkilinin buradan Elaza nakledildiini örendiini kaydetti. Boztoprak, kendilerinin bu yönde bir talebi olmadn ifade etti.

DEVMET BAHçEL AçIKLAMASI

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli tarafndan son olarak gündeme getirilen salk sorunlar nedeniyle önümüzdeki çaramba günü salk raporu için heyete girmesi beklenen Ahmet Türkün davasnn görülecei Mardine yakn olan Diyarbakra nakledilmesini istemiti.

FIRAT ANLI DA NAKLEDLD

Öte yandan, Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnda hakknda yürütülen ve iddianamesi hazrlanan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Encümeni DBPli Frat Anlda tutuklu bulunduu Kocaeli Kandra F Tipi Cezaevinden önceki gün Elaz Cezaevine sevk edilmiti. Anlnn önümüzdeki günlerde Diyarbakrda hakknda açlan davann görülmesine balanlaca bildirildi.

Ana Sayfaya Git