Turkcell'den Yaşlılar Haftası'na özel BiP kampanyası

65 yaş üstü Turkcell kullanıcıları 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nda BiP üzerinden tüm görüntülü ve sesli görüşmelerini ücretsiz yapabilecek

Haberler 18.03.2020 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BiP uygulamas üzerinden 18-24 Mart Yallar Haftasnda yaplacak görüntülü ve sesli görümeler Turkcellliler için ücretsiz olacak.

Turkcellin açklamasna göre, irket, yeni tip koronavirüs (COVID-19) için yüksek riskli grupta bulunan 65 ya üstü kullanclarna BiP üzerinden yapacaklar görümeleri bir hafta boyunca ücretsiz sunacak.

Yallar Haftas kapsamnda 18-24 Martta 65 ya üstü kullanclarn, kendilerini yalnz hissetmemesi ve sevdikleri ile özgürce iletiim kurabilmeleri adna hayata geçirilen bu uygulamayla tüm Turkcellliler sevdikleri hangi operatör kullancs olursa olsun BiP üzerinden diledikleri kadar görüntülü ve sesli görüme gerçekletirebilecek.

- Teknolojimiz Türkiyenin hizmetinde

Açklamada görülerine yer verilen Turkcell Dijital Servisler ve çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardmcs Ataç Tansu, toplumun tüm kesimlerinin her zaman en kaliteli iletiimi hak ettiini bildirdi.

Turkcell olarak birinci önceliklerini dijital ürün ve hizmetlerle tüm bireylerin istek ve ihtiyaçlarn karlayabilecek çözümleri hayata geçirmek olduunu kaydeden Tansu, u bilgileri verdi:

Kovid-19 nedeniyle yaadmz bu zor günlerde BiP üzerinden gerçekletirilen grup görüntülü görüme trafii yaklak iki katna çkm durumda. Müterilerimizin bu teveccühü ve BiPe olan yüksek ilgiyi de göz önüne aldmzda Yallar Haftasnda bu karar almak daha anlaml hale geldi. Müterilerimizin, yan yana olamadklar sevdikleri ile bir nebze de olsa daha yakn hissedebilmelerini salamak istedik. Türkiyenin iletiim ve yaam platformu BiP ile insanmzn hayatn kolaylatrmak ve birbirleri ile iletiimlerinin devam etmesini salamak için durmakszn çalyoruz.

Ana Sayfaya Git