Türkiye İslam dünyasına lider!

Uluslararası Kudüs ve Filistin Dayanışma Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Hemmam Said, "Türkiye bütün dünya Müslümanlarına liderlik yapmaya çalışıyor." dedi.

Haberler 16.03.2018 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Birlik Vakf Mardin ubesince Mardin Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonunda slam aleminin bugünkü durumu ve görevlerimiz konulu konferans düzenlendi.

SLAM ALEMNN GÖREV

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü ve Birlik Vakf Mardin ube Bakan Prof. Dr. Ahmet Arakça, konferansn açlnda, Prof. Dr. Hemmam Saidin bugünkü ilim adamlar içerisinde, slam dünyasnda önemli alimlerden olduunu söyledi.

Prof. Dr. Said, konferansta yapt konumada, Türkiyenin birçok ehrinde Mardin Artuklu Üniversitesi gibi üniversitelerin bulunduunu, bunun büyük bir nimet olduunu belirtti.

Türkiyenin u anda bütün dünya Müslümanlar nezdinde liderlik üstlenmi bir ülke olduunu söyleyen Said, Afrikann en uzak noktasna kadar birçok ülkede insanlara ulamaya çaltn vurgulad.

Said, Türkiye bütün dünya Müslümanlarna liderlik yapmaya çalyor. Buradaki gençler, kzlarmz, evlatlarmz, oullarmz bu konuda kendilerini yetitirecek ve gelecee dair görevler alacaklar. diye konutu.

Ana Sayfaya Git