Türkiye Leyla'ya sahip çıktı

Kahramanmaraş’ta bir buçuk aylıkken üzerindeki eşarbın alev alması sonucu yüzünde ağır yanıklar oluşan 20 yaşındaki Leyla Demirci'ye vatandaşlar destek çıktı, Sağlık Bakanlığı sahip çıktı. Leyla, başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere kendisine sosyal medyadan destek olanlara teşekkür etti.

Haberler 28.08.2019 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kahramanmaran Onikiubat ilçesi Altnova Mahallesinde yaayan ve Demirci ailesinin 4 çocuundan biri olan Leyla, bir buçuk aylkken yüzüne örtülü earbn yanmas sonucu yüz ve kafasndaki deride yanklar olutu. hlas Haber Ajans tarafndan Leylann kendisine uygun yüz nakli istemesiyle ilgili servis ettii haber Ben Leyla hastag ile Twitterda trend topic oldu.

Bata Salk Bakanl olmak üzere duyarl vatandalar Leyla için harekete geçip destek oldu.

Salk Bakan Fahrettin Koca ise, Twitter hesabndan Yüz nakli bekleyen Leyla kzmzn tedavi süreci Prof. Dr. Ömer Özkan tarafndan yürütülmekte, nakil için donör beklenmektedir. Bu süreçte ihtiyaç duyduu destek Bakanlmzca salanacaktr. Kzmzn durumunu yakndan izliyor, kendisine iyilik ve ifa diliyorum ifadelerini paylat.

Kendisi için yazlan yorumlar ve paylamlar için teekkür eden Leyla Demirci, Salk Bakanlna da teekkür etti. Bakanln kendisinin tedavisi için çalma balattn söyleyen Demirci, Bugün Salk Bakanlndan aradlar, onlar hastane konusunda yardm edeceklerini söylediler. Biz de tamam dedik. Annem babam hepimiz birlikte yayoruz. Babam bir yl önce iten çkarld ve u anda hiç ii yok evde. Babama bir i olmasn istiyorum. Sosyal medyada benim hakkmda düüncesi olan Türk halkna çok teekkür ederim dedi.

Kznn salna kavumas ve einin bir ie girmesini isteyen anne Ülfet Demirci ise, nallah benim kzm iyi olur. Salk Bakanl yetkililerine ve sosyal medyadan yorum yapan insanlara teekkür ediyorum. Tabi kzmz ile zorluklar yayoruz. Burada sadece kzmn bakc maa ile yayoruz. Eim isiz ona da bir i bulunmasn istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git