Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen 45 öğrenci, Hasankeyf'le bütünleşti

Türkiye'nin farklı kentlerinden Batman'a gelen 45 öğrenci, Bilinçli Çocuklar Güzel Yarınlar Projesi kapsamında Hasankeyf ilçesi ile Batı Raman petrol sahasını gezdi.

Haberler 14.09.2021 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BATMAN - çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Program (çOGEP) çerçevesinde Bilinçli çocuklar Güzel Yarnlar Projesi kapsamnda Hasankeyf ilçesi ile Bat Raman petrol sahasna gezi düzenlendi. Geziye Türkiyenin farkl kentlerinden toplam 45 çocuk katld.

Etkinlie Osmaniyeden katlan Fato Kaytan, bölgeye gelmeyi planlamadklarn belirterek, Küçük gelimemi bir ehir sanyorduk ama geldik, gördük, çok güzel bir ehirle karlatk. ehri çok sevdik, tarihi yerleri gezdik, gördük ve beendik. Bizleri çok iyi arladlar. Malabadi Köprüsü ve son olarak tarihi Hasankeyf ziyaret ettik. Tarih Hasankeyfte tekne turlar yaparak elendik dedi.

Batman bizi çok güzel bir ekilde karladlar

Geziye Kayseriden katlan örenci Yaren Pak ise Gezi için Batmana geldik. Batman çok güzel bir yer, güzel bir ekilde karlandk. Malabadi Köprüsüne gittik ilk defa öyle bir tarihi köprüyü gördüm ve çok heyecanlandm. çok sevdim tarihi ile kültürü çok güzel Batmanllar çok misafirperverler. Bugün de tarihi Hasankeyfe geldik gezdikten sonra hemen ardndan tekne turuna çktk. Tekne turu da çok güzeldi ilk defa böyle deneyim yaadm. Batmanda bizi çok güzel bir ekilde karladlar çok misafirperverler. O yüzden çok mutlu oldum. lk defa Batmana geliyorum. Etkinlikte emei geçenlere teekkür ederim diye konutu.

Ana Sayfaya Git