Türkiye'nin genelinde sıcaklıklar artıyor

Sıcaklıkların, hafta sonuna kadar ülkenin batı ve güney kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 6, hafta sonu ise tüm yurtta 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor

Haberler 13.07.2021 - 01:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Scaklklarn, hafta sonuna kadar ülkenin bat ve güney kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 6, hafta sonu ise tüm yurtta 6 ila 10 derece üzerinde seyredecei tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan deerlendirmeye göre, bir haftalk süreçte ülkenin genelinde scaklklarn artmaya devam edecei, hafta sonuna kadar bat ve güney kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredecei öngörülüyor.

SICAKLAR ARTIYOR

Hafta sonu ise scaklklarn tüm yurtta mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde olaca tahmin ediliyor. Dou Karadeniz ve Dou Anadolunun kuzeydousunda ise gelecek 5 gün aralklarla gök gürültülü saanak bekleniyor. Yalarn, Dou Karadenizde hafta sonuna kadar kuvvetli olaca öngörülüyor.

Yüksek scaklklar ve kuvvetli yalarla ilgili meteorolojik uyarlarn, vatandalar ve yetkililer tarafndan dikkatle takip edilerek gereken önlemlerin alnmas istendi.

Ana Sayfaya Git