TÜRSAB Rota Projesi Diyarbakır’da tanıtıldı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) iç turizm pazarını hareketlendirmek için hayata geçirdiği TÜRSAB Rota Projesi hakkında Diyarbakır’daki seyahat acentalarına eğitim verildi.

Haberler 28.11.2019 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda düzenlenen programa TÜRSAB Güneydou BTK Bakan Mehmet Akyl, BTK Bakan Yardmcs Serdar Baturay, BTK Yönetim Kurulu üyesi Doan an, BTK üyeleri ve kentte bulunan acentalar katld. Burada konuan Akyl, projenin tek tula Türkiye genelinde binlerce acenteye ulamay ve bölge acentalarna büyük katk salayacan söyledi.

Ülkenin geneline yaylmas

TÜRSAB Rota ile hem seyahat acentalar arasndaki etkileimin artrlacan hem de alternatif destinasyonlarla yeni pazar olanaklar salanacann altn çizen BTK Bakan Mehmet Akyl, Turizmin 12 aya ve ülke geneline yaylmas için gösterdiimiz çalmalarn bir neticesi olarak ortaya çkan TÜRSAB Rota Projesi hem üyemiz seyahat acentalarnn kendi aralarndaki i birlii olanaklarn arttracak hem de tüketicilere acentalarmzn programlar araclyla yepyeni turizm rotalar sunacaktr. Tüm acentalarmza açk olan TÜRSAB Rota Projesi ile birlikte, lokal acentalarmza büyük bir imkan salam olacak. Bu platforma dahil olan üyemiz, binlerce acentann tur paketine ulaabildii gibi kendi ürünlerini de bu platformdan pazarlayabilecek dedi.

Hizmet kalitesini artrmak

Projenin TÜRSAB aile üyelerinin birbiriyle olan balarn güçlendirdiine deinen Akyl, TÜRSAB Rota uygulamasnda, yerel ve kültürel deerlerimize, doal güzelliklerimize vurgu yaparak, acentalarmz her bütçeye uygun farkl turizm ürünlerini sunmalar noktasnda buluturmay hedefliyoruz. Bu projede, TÜRSAB effafl ve güvencesi ile üyelerimize ve dolaysyla tüketicilere adil, doru ve en iyi hizmeti sunacaz. Bu yolda en büyük motivasyonumuz, bölgesel acentalarn birer tur operatörüne dönütürülmesine destek olarak istihdam artna katk salamak ve uzak yakn demeden TÜRSAB ailesindeki her ferdin birbirleriyle olan ilikilerini güçlendirmek oldu diye konutu.

Ana Sayfaya Git