TÜRSAB yönetimi Diyarbakır’da toplandı

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Diyarbakır’da seyahat acentası temsilcileri ile bir araya geldi.

Haberler 17.09.2019 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜRSAB Yönetim Kurulu Bakan Firuz Balkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Gaziantep ve anlurfann ardndan Diyarbakrda seyahat acentas temsilcileri ile bir araya geldi. Güneydou Anadolu BTK Bakan Mehmet Akyln ev sahipliinde 150nin üzerinde seyahat acentas temsilcisinin katld toplantda konuan TÜRSAB Bakan Firuz Balkaya, 18 yldr kroniklemi sorunlar 18 ayda çözmeye gayret ettiklerini anlatt.

Bilet acentalarnn sorunlarn masaya yatran Balkaya, TÜRSAB olarak bata THY olmak üzere tüm uçak firmalar ile acentalarn haklarn korumak için ne gerekiyorsa yapacaklarn belirtti. Bakan Balkaya, Ancak Bakanlkta bekleyen yeni yasa tasarsnn meclise gelmesiyle birlikte sektörün nefes alacan, bilet acentalarnn sorunlarnn çözümü için yasann bir an önce Meclise gönderilerek kabul edilmesi gerekiyor. THYnin son günlerde acentalar dahil etmeden uygulad kampanyalarn kabul edilemez 12 bin seyahat acentas birleerek kenetlenerek derdimizi çözeceiz, imdi birlik olma zaman diye konutu.

BÖLGE TURZM

Toplanda daha sonra konuma yapan TÜRSAB Güneydou BTK Bakan Mehmet Akyl, TÜRSAB Güneydou Anadolu Bölge Temsil Kurulu olarak 2020 ylnda TÜRSAB ibirliinde Diyarbakrda düzenlenecek olan Bölgesel Turizm Fuar kararna ve özellikle bölgeye yönelik göstermi olduuklar pozitif ayrmclktan dolay TÜRSAB Bakan Firuz Balkaya ve yönetimine teekkür etti. BTK Bakan Akyl, limizde Deiimden Geliime, Hep Birlikte Daha leriye sloganyla gerçekletireceiniz bu toplantmzn da hayrlara vesile olmasn dilerim dedi.

Diyarbakr, Batman, Siirt, Mardin ve rnak acentalarnn katld toplantda bölge seyahat acentalar TÜRSABdaki deiimin devam etmesi konusunda fikir birliine vararak Balkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Trakya ve Marmara Bölgelerindeki seyahat acentalar ile bir araya gelecek.

Ana Sayfaya Git