Üç evladını kaybeden anne

15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimine karşı koymak için Kızılcahamam'dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden iki oğlu ve damadı darbeciler tarafından şehit edilen Muzaffer Gülşen, üç yıldır evlatlarının acısıyla yaşıyor.

Haberler 12.07.2019 - 11:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fetullahç Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz 2016daki darbe giriimi srasnda Kzlcahamamdan Cumhurbakanl Külliyesine giden iki olu ve damadn ehit veren Muzaffer Gülenin acs dinmiyor.

15 Temmuz gecesi darbe giriimine kar koymak için Kzlcahamamdan Cumhurbakanl Külliyesine giden Mehmet Gülen, kardei Hakan Gülen ile eniteleri Lütfi Gülen, F-16 sava uçandan atlan bombayla ehit oldu.

Darbeciler tarafndan üç evlad ehit edilen Muzaffer Gülen (93), darbe giriiminin üçüncü ylnda evlatlar her an gelecekmi gibi elinde fotoraflar, gözleri kapda bekliyor.

ACISI Hç DNMYOR

Muzaffer Gülen, darbe giriiminin üzerinden geçen zamana ramen aclarnn giderek büyüdüünü söyledi.

Her gün mezarla gidip ehitleri ziyaret ettiini dile getiren Gülen, Yavrularmn üçünü birlikte büyüttüm. Ayn oyunlar oynatp ayn elbiseleri giydirdim. Yan yana ehit dütüler. Onlar beni gömecekti, ben onlar topraa verdim. dedi.

Hakan Gülenin ehit olmadan bir gün önce kendisini türbeye götürdüünü gözyalar içinde anlatan Gülen, 3 yl önce bugün son günlerini yayorlard, ne bilelim öleceklerini... Günlerim alamakla geçiyor. Acm dinmedi, git gide fazlalayor. Arabalar meydanda, çektikleri yerde kalakald. Aclarma dayanacak gücüm kalmad. Gazel gibi döküldü, yay gibi büküldü yavrularm. Halen inanamyorum yavrularmn öldüüne. ifadesini kulland.

ehit Lütfi Gülenin ei Menzile Gülen de aradan geçen 3 yla ramen aclarnn dinmediini ama bununla yaamay örendiklerini vurgulayarak, Onlar güzel bir mertebeye ulatlar, biz de buna tutunarak yayoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git