Uçak satış programının şifresiyle 2 milyon liralık dolandırıcılık

ANTALYA'da, bir turizm firmasının ele geçirdiği uçak satış programının şifresiyle yaklaşık 2 milyon liralık dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan S.Y., tutuklandı.

Haberler 15.07.2018 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalya l Emniyet Müdürlüü Siber Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, bir turizm firmas yetkililerinin uçak sat program ifresinin ele geçirildii ve kendilerinin bilgisi dnda bilet sat yapld ihbar üzerine çalma balatt. Yaplan teknik ve fiziki takip sonucunda, firma adna yaplan bilet satlarndan elde edilen 2 milyon 57 bin liray hesabna yatrlmasn salad öne sürülen üphelinin S.Y. olduunu tespit edildi. Ekipler, S.Y.nin, sahte kimlik kullanarak lüks araç kiralayp, Belek Turizm Bölgesinde lüks otelde tatil yaptn belirledi. Polis, 10 Temmuzda yapt operasyonla S.Y.yi kald otel odasnda gözaltna ald.

2 MLYON DOLARLIK DOLANDIRICILIK

üphelinin otel odasnda ve kulland araçta yaplan aramada sahte kimlik kart ve ehliyet, uçak bilet sat yapan firmalara ait kullanc adlar ile ifrelerinin yazl olduu notlar, 4 cep telefonu, 2 dizüstü bilgisayar, 5 sim kart, bir miktar para ve baka kiiler adna düzenlenmi banka kartlar ele geçirildi.

Dolandrclk, uyuturucu veya uyuturucu ticareti yapma veya salama, tehdit, mala zarar verme, resmi belgede sahtecilik, hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma gibi suçlardan hakknda 10 arama kayd bulunan S.Y., emniyetteki ilemlerinin ardndan çkarld sulh ceza hakimliince tutukland.

Ana Sayfaya Git