Ulu camiye binler akını

Üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlar Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Tarihi Ulu Cami'de akın etti. Camiye gelenler arasında bulunan ve HDP önünde evlat nöbeti tutan baba da oğluna kavuşmak için dua etti.

Haberler 29.02.2020 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mübarek üç aylarn müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili dolaysyla vatandalar Diyarbakrn merkez Sur ilçesinde bulunan 5. Harem-i erif Ulu Camiye akn etti. Yats namaznn klnmas sonras vatandalar ellerini semaya kaldrp dua ederken, Tarihi Ulu Camiye dua etmek için gelen ve 178 gündür olu için HDP il binas önünde oturma eylemi yapan Diyarbakrl Süleyman Aydn da dua etti.

OLUMUN SA SALM EVNE DÖNMES çN DUA ETTM

Dualarn ardndan açklamada bulunan Aydn, Sur ilçesinde oturduum için Regaip Kandili idrak etmek için Ulu Camiye geldim. Bu gece çok hayrl bir gece üç aylarn balangc olan Regaip Kandilidir. Bu yüzden terör örgütü tarafndan kaçrlan olumun sa salim evine dönmesi için dua ettim. 5 yldr evimizde huzur kalmad. Her zaman olduu gibi bu gece de Allahma yalvarmaya dua etmeye geldim. nallah dualarmz kabul olur ve bu hasretlik biter, olumla birlikte eve döneriz dedi.

DYARBAKIRLI VATANDALAR DLB EHTLER çN DUA ETT

Mahmut Ata isimli vatanda da, dlib ehitleri için dua ettiini belirterek, Tüm Müslümanlarn kandili mübarek olsun. Rabbimize el açmaya geldik inallah Rabbim dualarmz kabul eyler. Burada dua ederken, dlibdeki ehitlerimize ve orada olan askerlerimize dua ediyoruz. Allah yar ve yardmclar olsun diye konutu.

Yaplan dualarn ardndan vatandalar camiden ayrld.

Ana Sayfaya Git