Umre için kayıtlar başladı

Umre ziyareti yapmak üzere kutsal topraklara gitmek isteyenler için kayıtlar başladı.

Haberler 24.08.2019 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AA muhabirinin edindii bilgiye göre, Diyanet leri Bakanlnn 2019-2020 yl umre programna katlmak isteyenler, Bakanln internet sitesinde yer alan programlar dorultusunda ücret yatrarak, il ve ilçe müftülüklerine kayt yaptracak.

7, 11, 14, 15, 20 ve 25 günlük programlar halinde gidilebilecek umre için örenciler, öretmenler ve velilere yönelik de birinci dönem ara tatilinde 8 günlük program hazrland.

Bu kapsamda ilk kafile 15 Eylülde yola çkacak.

Vatandalarmz için frsata çevirdik

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, hac biter bitmez umre organizasyonunun baladn belirterek, unlar ifade etti:

Bugün itibaryla umreye kayt olmak isteyen vatandalarmzn kaytlarn almaya balayacaz. Bir kampanya yaptk. Arabistann artlarnda çok kullanlmayan dönemi biz frsata çevirerek vatandalarmz umreye göndermek için azami derecede fiyat indiriminde bulunduk. Vatandalarmzdan aldmz ücretlerin bedeli uçak, otel, yemek fiyatlandrmas eklinde oluyor. Bu ölü dönemde uçak firmalar bize teklif sundular, cazip bir fiyat verdiler. Biz de bu cazip fiyat, 3 aylk ve belli bir kontenjan dahilinde vatandalarmz için bir frsata çevirdik. çok uygun fiyatlarla umre kampanyamz balad. En düük fiyat yaklak 2 bin 500 riyalden balyor. 8 bin kiilik bir kontenjanmz var. Kontenjanmz çok snrl olduu için vatandalarmzn erken kayt yapmalarn tavsiye ediyoruz.

Ana Sayfaya Git