Ünal, CHP’ye yüklendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: "İçinde bulundukları hazin durum o kadar ayyuka çıkmış vaziyette ki CHP’ye yönelik en somut eleştiriler CHP'lilerden geliyor" dedi.

Haberler 06.08.2018 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHPye yönelik en somut eletirilerin CHPlilerden geldiini belirterek, çoulculuktan, adaletten, demokrasiden bahsedip, bu kavramlar brakn Türkiye sathnda temsil etmeyi, daha kendi partisi içinde uygulayamayanlar, kendi krizlerini çözemeyenler, iddetli türbülanslarn yaand bir dünyada Türkiyeyi yönetebilirler mi? dedi.

Ünal, sosyal paylam sitesi Twitter hesabndan gündeme ilikin paylamlarda bulundu.

Paylamnda, CHPnin sözde savunduu tüm deerleri kaybettiini, geçmite Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan ile AK Parti hükümetlerine ettii iftiralar içselletirip, uyguladn belirten Ünal, çinde bulunduklar hazin durum o kadar ayyuka çkm vaziyette ki CHPye yönelik en somut eletiriler CHPlilerden geliyor. deerlendirmesinde bulundu.

Mzran çuvala smadn vurgulayan Ünal, unlar belirtti:

Türkiyenin seçim sistemini tartmaya açanlar, 24 Haziranda partilerinde en basit seçim sistemini bile iletmekten aciz kaldlar. Kampanyasn sözde adil seçim söylemi üzerine kuran cumhurbakan adaylarna veri ak bile salayamadlar.

Mühürsüz oy iftiras üzerinden birçok vatandamz manipüle etmeye kalkanlar, bugün kendi delegelerinin imzasnn slak olup olmad noktasnda bile uzlaamyorlar. Toplumun tüm kesimlerinden oy aldmz ve eit hizmet sunduumuz halde, Cumhurbakanmzn ald yüzde 52lik oyu tanmayp, yüzde 48 oy oran kendine aitmi gibi meruiyet krizi çkaranlar imdi en kötü ihtimalle toplam delegelerinin yüzde 48inin kurultay talebini dikkate almyorlar.

- Bu akl, ne Atatürkü ne de milletimizi anlayabilir

Ünal, Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoann meruiyetini, sadece milletten ald destek ve kazand demokratik seçimlerden saladn ifade ederek, unlar kaydetti:

Liderimiz Erdoana diktatörlük ithamnda bulunanlar, bugün kaybettikleri 9. seçime ramen koltuklarnda kalmak uruna tabanlarndan gelen her türlü çarya kulak tkyorlar. çoulculuktan, adaletten, demokrasiden bahsedip, bu kavramlar brakn Türkiye sathnda temsil etmeyi, daha kendi partisi içinde uygulayamayanlar, kendi krizlerini çözemeyenler, iddetli türbülanslarn yaand bir dünyada Türkiyeyi yönetebilirler mi?

Söz konusu Türkiye kart, Erdoan düman yaplarla söylem birlii olduunda en sert söylemleri, hakaret ve iftira düzeyinde dile getirmekten çekinmiyorlar. Tpk Cumhurbakanmza yönelik darbe çars yapan Newsweek örneinde olduu gibi ne zaman Türkiye ve Cumhurbakanmz Erdoan aleyhinde bir söylem ortaya atlsa Türkiyedeki taycln ve sözcülüünü üstlenip alk tutuyorlar. Dolar 5 lira olunca sevinen, ekonomi batsn diye heveslenen, Anayasa deiiklii ve seçimleri gayrimeru ilan eden bu akl, ne düman Anadoluya dayandnda Tekalifi Milliye emirlerini çkaran Atatürkü ne de bu emirler dorultusunda varn younu feda eden milletimizi anlayabilir.

Ana Sayfaya Git