Üniversitelilerden köy okullarındaki öğrencilere yardım

Muş Alparslan Üniversitesi Hayırda Buluşanlar Topluluğu üyeleri, köy okullarındaki öğrencilere bot ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Haberler 22.11.2017 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Alparslan Üniversitesi (MÜ) Hayrda Buluanlar Topluluu üyeleri, Hasköy ilçesine bal iki köy okulundaki örencilere bot ve krtasiye yardm yapt.

Topluluk üyeleri, Azkl ve Böürdelendeki köy okullarna giderek, örencilere klk bot ve krtasiye malzemesi datt. Hediyelerini alan örenciler büyük mutluluk yaad.

Topluluun akademik danman Hatip Erdomu, AA muhabirine yapt açklamada, bu yl yaklak 4 bin örenciye yardmda bulunduklarn söyledi.

Köy çocuklarnn sevincini kendi mutluluklar gibi gördüklerini anlatan Erdomu, stanbuldan Muun en ücra köylerine bot gönderen yardmseverler var. Hepsine teekkür ediyorum. Yardmlarmz bundan sonra da devam edecek. dedi.

Topluluk üyelerinden MÜ lahiyat Fakültesi örencisi Tuba Altnta ise k mevsiminin yaklatn, bu vesileyle köy okulundaki örencilere yardmda bulunduklarn ifade etti.

Küçüklüünden beri birilerinin kendisine yardm ettiini ancak imdi ayn eyi bakalarna yapnca büyük heyecan duyduunu dile getiren Altnta, Buraya gelir gelmez gördüüm eylerden biri, küçücük bir çocuunun ayandaki lastik ayakkabyd. Her eyden önce çoraplar slakt. Yani ayaklar snamyordu. Biz onu sttk. Lastik ayakkablar çkartp ona yeni bir ayakkab verdik. O da mutlu oldu, biz de mutlu olduk. diye konutu.

Ana Sayfaya Git