Ünlü oyuncu, diyete değil, yeni bir yaşam biçimine adım attı

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Şeker Ağa'sı Yüksel Ünal (45), zararlı beslenme alışkanlığını değiştirip, bisiklete binerek 65 kilo verdi. Ünal, "Benim yediğim her neyse, onun 'içindekiler' yazan bir ambalajı yok. Üretilmişten uzak, yaratılmışa yakın bir beslenme biçimini seçtim" dedi.

Haberler 13.12.2019 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Surda Devran adl filmin çekimlerini tamamlayan Ünal, oyunculuk yaparken kilolu olmann avantajlarn da yaadn ama bu durumun kendisini snrladn ifade etti. iman olduu için oynayamad rollerin, iman olduu için oynad rollerden çok daha fazla olduunu anlatan Ünal, imanlamak da zayflamak gibi bir sarmal. Birinde mutsuzlua dierinde mutlulua doru bir ivme kazanyorsunuz. imanken çok yediiniz için moraliniz bozuluyor. Moraliniz bozuk olduu için çok yiyorsunuz. Böylece 173 kiloya kadar çkyorsunuz. Biraz kilo verince kendinizi daha enerjik hissediyorsunuz. Günde 40 kilometre bisiklet sürüyorum. Bisiklet çok iyi arkadam oldu. Daha fazla yürüyorum dedi.

Ei Nesrin Ünaln kendisine çok destek olduuna dikkat çeken Ünal, eskiye nazaran sahnede daha hareketli ve daha enerjik olduunu ve kendisini daha komik hissettiini anlatt. Sabahlar iki elma ve bir muz yiyerek güne balayan Ünal, Domates, dereotu, maydanoz, nane ve reyhan otu ile kurutulmu meyvelere biraz zeytinya döküyor üzerine kekik serpiyorum. Bu beni çok zinde tutuyor diye konutu.

Nesrin Ünal da Ben Yükselin sadece verdii karara destek oldum. Evde artk yemek yapmyorum, bu benim için iyi oldu. Ben hayatm boyunca çok zayftm. Ama imdi bana gürbüz, diyor çok sinir oluyorum. Onun kilolaryla ilgili skntm yoktu. Ama o mutlu olunca ben de mutluyum dedi.

Ana Sayfaya Git