Uyuşturucuya büyük darbe!

Diyarbakır'da jandarma ekiplerince durdurulan yolcu minibüsünde, pekmez bidonuna gizlenmiş 2 kilo 500 gram esrar ele geçirildi.

Haberler 02.09.2019 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Jandarma Komutanl ekipleri, dün ilçedeki Mermer Jandarma Karakol Komutanl önünde kontrol noktas oluturdu. Denetimlerde durdurulan bir yolcu minibüsü içerisinde üpheli hareketler sergileyen yolcunun eyasnda arama yapan ekipler, minibüsün bagajnda üpheli yolcuya ait pekmez bidonu içerisine gizlenmi, 3 ayr paket halinde 2 kilo 500 gram esrar ele geçirdi.

PEKMEZ BDONLARINDA ESRAR

Öte yandan ayn gün durdurulan baka bir yolcu minibüsünde de bir yolcuya ait 2 kilo 300 gram esrar ele geçirildi. Gözaltna alnan 2 üphelinin jandarmadaki sorgularnn sürdüü örenildi.

BSMLDE ESRAR OPERASYONU

Buarada, Diyarbakr Valiliinden yaplan açklamada, l Jandarma Komutanlna bal Bismil ilçesi Sinan Jandarma Karakol Komutanl ekipleri tarafndan yaplan istihbari çalmalar neticesinde operasyon düzenlendii belirtilerek, 30 Austos Cuma günü Bismil lçe Jandarma Komutanlnn yapt istihbari çalmalar neticesinde eski Al Mahallesi mevkiinde 4 torba içerisinde toplam 66 kilo 705 gram esrar maddesi ele geçirilmitir. Olayla ilgili olarak ele geçirilen uyuturucu maddesi muhafaza altna alnm, yakalanan 1 üpheli ahs hakknda adli ilemlere balanlmtr denildi.

Açklamada, halkn huzur ve güvenliinin salanmasna yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararllkla aralksz olarak devam edildii kaydedildi.

Ana Sayfaya Git