Uzaklaştırma kararı aldığı eski kocasının oğlunu kaçırdığını iddia etti

Uzaklaştırma kararı aldığı eski eşinin oğlunu kaçırdığını iddia eden Burcu Siyahkaş, hakkında yaptığı şikayetleri geri almazsa çocuğunu bir daha geri getirmemekle tehdit ettiğini söyledi. Siyahkaş, 2 haftadır çocuğunu göremediğini belirterek, oğlunun bulunması için yardım istedi.

Haberler 16.05.2022 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Uzaklatrma karar ald eski einin olunu kaçrdn iddia eden Burcu Siyahka, hakknda yapt ikayetleri geri almazsa çocuunu bir daha geri getirmemekle tehdit ettiini söyledi. Siyahka, 2 haftadr çocuunu göremediini belirterek, olunun bulunmas için yardm istedi.

Olay, 24 Nisan Pazar günü Üsküdar Beylerbeyinde meydana geldi. ddiaya göre, Volkan K., 8 yandaki çocuklarn görmek için 2 sene önce boand muhasebeci ei Burcu Siyahkan yaad eve geldi. Olu Varol K.y evden dar çkaran Volkan K., akam olduunda eve geri dönmedi. Burcu Siyahka, eski ei tarafndan olunun geri getirilmemesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Kadnn ifadesini alan polis, olunu kaçrd iddia edilen Volkan K.y bulmak için çalma balatt.

BEN VE ALEM TEHDT EDYOR

Olunu babasna kendi elleriyle teslim ettiini söyleyen Burcu Siyahka, O gün çocuumu görme günüydü. çocuumu ald bir daha da geri getirmedi. Eski eimin bir sürü ceza dosyalar var. Uzaklatrma kararn ihlal eden hapis cezas var. Hakaret, tehdit ve yaralama ve en son da elektronik kelepçeye karar verildi. Bu dosyalardan vazgeçmezsem çocuumu geri getirmeyeceini söylüyor. çocuum bir aydr okuluna gitmiyor. Derslerinden geri kald. Kimin evindedir, evde mi yayor, hiçbir fikrim yok. Kendisinden bilgi alamyorum, konuamyorum. Babasnn bana söyledii tek ey, Ceza dosyalarndan vazgeç, çocuunu o zaman görebilirsin diyor. Hem beni ve ailemi tehdit ediyor. Farkl sosyal hesaplardan bana ulaarak tehdit mesajlar atyor dedi.

OLUMU GER STYORUM

Biran önce çocuuna kavumak istediini dile getiren Siyahka, Olumu geri istiyorum. Lütfen olumu bana geri versinler. Bütün yetkilere sesleniyorum. Lütfen bana yardmc olun. Yaklak bir aydr olumu görmüyorum. Salk durumu ve psikolojisi ne ekilde, babas bana kar sürekli dolduruyor. Annen seni sevmiyor. Gelip seni görmüyor. Dosyalardan vazgeçmedi diye sürekli çocua psikolojik bask uyguluyor. Olumla en son geçen hafta pazartesi günü konuabildim. Kendisiyle akl saatiyle konutuk. Ondan sonra bir daha asla konuamadm eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git