Vahşet

2 yaşındaki kız çocuğunun kafası koparılmış cesedi bulundu. Olayla ilgili kızın annesi ile üvey annesi gözaltına alındı

Haberler 28.07.2018 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Eyyübiye ilçesindeki bir hafriyat döküm alannda topraa gömülü halde kafas koparlm 2 yanda olduu tahmin edilen bir kz çocuunun cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, anlurfann Eyyübiye ilçesine bal Yenice Mahallesinde yaand. Hafriyatlarn döküldüü bo bir alanda çocuk cesedi olduu ihbar üzerine harekete geçen ekipler, bölgede arama yapt. Yaplan aramada molozlarn arasndaki topraa gömülü 2 yalarnda bir kz çocuunun cesedine ulald. Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde ve çevrede inceleme yapt.

Kafas koparlm bebek cesedi bulundu

Yaplan incelemede çocuun yaklak 20 gün önce bölgeye gömüldüü belirlendi. Üzerinde elbiseleri duran çocuun kafasnn ise koparld ve cesedin yanna gömüldüü örenildi. Ceset, otopsi yaplmak üzere anlurfa Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

Polisin olayla ilgili anne ve üvey anneyi gözaltna ald iddia edilirken, babann ise uzun süredir kayp olduu belirlendi. çocuun nasl öldüü ve kimler tarafndan bölgeye götürülerek gömüldüünün aratrld belirtildi.

Olayla ilgili soruturma devam ediyor.

ÜVEY ANNE HBAR ETM

2 yandaki kz çocuunun isminin Betül El Hassan olduu belirlendi. ddiaya göre, babas iki eli olan küçük kzn 20 gündür evde olmad ve üvey annesinin ahit olduu bir telefon konumasnda Fatma El Hassann kzn gömdüünü söylemesi üzerine polise ikayette bulunduu örenildi. Üvey annenin ihbarnn ardndan polisin gözaltna ald ve halen sorgulad Fatma El Hassann, gömdüü yeri göstermesinin ardndan küçük kzn cesedine ulald. Suriyeli annenin sorgusu sürerken, küçük kzn öldüü mü yoksa öldürüldüü mü sorusu otopsisi ile netlik kazanacak.

Ana Sayfaya Git