Vahşi cinayet!

Diyarbakır'da yaşayan ve 1.5 ay önce İzmir'e giden genç, dehşet yaşattı. Doktor olan çifti katleden Enver Yıldız yakalandı.

Haberler 31.12.2019 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmirin Torbal ilçesinde, lçe Salk Müdürü Fuat Mehmet Park ve Devlet Hastanesinde görevli Dr. Harun Gülcemalin ei Hatice Gülcemalin öldürülmesinin ardndan balatlan soruturma kapsamnda, cinayet zanls olduu ileri sürülen Enver Yldz (30), ilçede sakland evde yaral olarak yakaland.

YAKINININ EVNDE ÖZEL HAREKATIN OPERASYONUYLA YAKALANDI

zmirin Torbal ilçesinde, lçe Salk Müdürü Fuat Mehmet Park (53) evinin önünde, 20 dakika sonra da Torbal Devlet Hastanesinde görevli Dr. Harun Gülcemalin evine giderek, ei Hatice Gülcemali ayn tabancayla öldürdüü ileri sürülen, çkan çatmada da polis memurunu ar yaralayan Enver Yldzn (30), Atatürk Mahallesi, 1591 Sokaktaki bir evde sakland belirlendi. Harekete geçen polisler, Yldzn sakland zeminle birlikte 3 katl binann bulunduu sokan çevresindeki 10 soka boaltp, bu sokaklarn giri ve çklarn otomobillerle kapatt. Sokaktaki yayalar da uzaklatrld. Ardndan özel harekat polislerinin de aralarnda yer ald yaklak 150 polis, binann çevresini sard. Polis, akrep olarak bilinen zrhl araçla üpheli Yldzn bulunduu eve yaklap, teslim olmaya ikna etmeye çalt. Ancak Yldz, polislere direndi. Bunun üzerine özel harekat polisleri, son hazrlklarn da tamamlayp, binann orta katna operasyon düzenledi. Yldz, yaral olarak yakalanp, evden sedye ile çkarld. Evdeki 2 kii de gözaltna alnd. Evin, Yldzn bir yaknna ait olduu örenildi.

YARALI KATL ZANLISI ZMRE SEVK EDLD

zmirin Torbal ilçesinde, lçe Salk Müdürü Fuat Mehmet Park ve Hatice Gülcemali tabancayla öldüren, bir polis memurunu da yaralayan, ekiplerin düzenledii operasyonla gizlendii yaknn evinde vurularak yakalanan zanl Enver Yldz, önce Torbaldaki özel hastaneye götürüldü. Burada tedaviye alnan zanl, hastanede tutuklu ve hükümlüler için muhafazal muayene odas olmad için zmirdeki Ege Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

DETAYLAR ORTAYA çIKMAYA DEVAM EDYOR

Soruturma sürerken, olayla ilgili detaylar ortaya çkmaya devam ediyor. Zanl Enver Yldzn önce lçe Salk Müdürü Parkn evine gittii, para istedii, alamaynca çkan arbedede Park öldürdüü örenildi. stedii paray alamayan Enver Yldzn, ardndan yolda yürürken Dr. Harun Gülcemalle karlat belirtildi. Olaydan sonra ifadesine bavurulan Dr. Harun Gülcemal ise emniyette olay anlatt. Üniversitede okuyan çocuunu karlamak üzere aracna binen Dr. Gülcemal, zanlnn aracnn yanna geldiini, kendisinden para istediini anlatt. Dr. Gülcemal, Üzerimde para yok dediini, bunun üzerine cinayet zanls Enver Yldzn O zaman eve gidip alalm dediini ve eve gittiklerini söyledi. Evde ei ve yatalak olan annesinin bulunduunu söyleyen Dr. Gülcemal, zanlya einin para vermemek için direndiini, zanlnn ise tabancay annesinin üzerine dorultup, Vururum bak diye tehdit ettiini, tetie bastn ancak tabancann atelemediini de söyledi. Dr. Gülcemal, einin vurulduu anlar anlatrken, tabancann ate almamas üzerine Hatice Gülcemalin zanlnn elindeki silah kurusk zannederek hamle yapmasnn ardndan zanlnn bir kez daha tetie bastn ve einin vurulduunu söyledi. Bunun üzerine silah zoruyla ATMye gittiklerini ve zanlya çektii paray verdiini anlatan Dr. Gülcemal, ifadesinin sonunda sinir krizi geçirdi.

PROFL FOTORAFINI KARARTMI

Enver Yldz (30), Diyarbakrda yaad ve ksa süre önce gezmek için zmire gelip Torbaldaki arkadalarnda kalmaya balad örenildi. Yaklak 1,5 saat önce yaplan operasyon öncesinde, Enver Yldzn sosyal medya hesabndaki profil fotorafn kaldrp, yerine siyah zemin eklemesi dikkat çekti.

ÖZEL HASTANEDEN TEPECK ETM ARATIRMAYA GÖTÜRÜLDÜ

Torbal lçe Salk Müdürü Fuat Mehmet Park ve Devlet Hastanesinde görevli Dr. Harun Gülcemalin ei Hatice Gülcemali öldürüp, bir polis memurunu da ar yaraladktan sonra yaral halde yakalanan cinayet zanls Enver Yldz (30), özel bir hastanede yaplan ilk müdahalenin ardndan ambulansla mahkum kouunun bulunduu Tepecik Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü.

Ana Sayfaya Git