Vali Aksoy'un eşi kaza geçirdi!

Kocaeli'de trafik faciası yaşandı. Tır minibüse çarptı. Kazada Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hulya Aksoy ve ilçe kaymakamlarının eşlerinin bulunduğu 11 kişi yaralandı. Kazada Tır sürücüsü hayatını kaybetti.

Haberler 18.04.2018 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir dönem Diyarbakr valilii görevinde bulunan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoyun ei Hülya Aksoy ile vali yardmcs ve kaymakam elerinin içinde bulunduu minibüs, zincirleme kazaya kart. çarpmann iddetiyle refüjdeki bolua skan TIRn sürücü öldü, Gebzeye kadnlara eitim vermeye gittii belirtilen Hülya Aksoyun da aralarnda bulunduu minibüsteki 11 kii yaraland.

DLOVASI YAKINLARINDA

Kaza, sabah saatlerinde, TEM yolu Dilovas gielerine 1 kilometre uzaklkta meydana geldi. Gebze yönüne giden, sürücüsünün kimlii henüz örenilemeyen 41 AAB 044 plakal otomobil, Ramazan Ceylan yönetimindeki 33 TN 872 plakal TIRa yandan çarpt. çarpmann etkisiyle savrulup, kontrolden çkan TIR da Mücahit Tunçbilek (37) yönetimindeki 34 LHM 59 plakal minibüse çarpt. Refüje giren TIR ile minibüs, bolua skt.

AKSOYUN E YARALANDI

Kazada, TIR oförü Ramazan Ceylan olay yerinde yaamn yitirdi. Kadn Sal Eitim Projesi için Gebzeye gidenleri tayan minibüsteki, aralarnda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoyun ei Hülya Aksoy, vali yardmcs ve kaymakam eleri ile korumalarn da bulunduu 11 kii ise yaraland. Yarallar, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafndan minibüsten çkard. Salk ekiplerinin ilk müdahalesinin ardndan yarallar, Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldrld. Minibüs sürücüsü Mücahit Tunçbilekin salk durumunun ar olduu belirtildi.

Bir dönem Diyarbakr Valilii görevinde bulunan Vali Hüseyin Aksoy, vali yardmclar ve kaymakamlar Gebze Fatih Devlet Hastanesine geldi. Vali Hüseyin Aksoyun einin sol omzunun krld, hastanede ameliyata alnaca ifade edildi. Hülya Aksoyun yürüttüü proje kapsamnda l Salk Müdürlüü ile beraber kadnlara yönelik kadn hastalklar ile ilgili eitimler veriliyordu. Kaza nedeniyle TEMin stanbul yönüne tek eritten geçi verildi. Araçlarn çekilmesiyle de yaklak 1 saat sonra trafik normale döndü.

Ana Sayfaya Git