Vali Güzeloğlu, Şehit Onbaşı Dicle'nin taziyesine katıldı

DİYARBAKIR Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, dün saldırı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Bilal Dicle'nin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığında bulundu.

Haberler 28.10.2017 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, önceki gün evinden çktktan sonra Merkez Yeniehir lçesi ehitlik Mahallesi Yaradanakul Caddesi üzerinde urad silahl saldr sonucu ar yaral olarak kaldrld hastanede ehit olan Uzman Onba Bilal Dicle için kurulan taziye çadrna gitti. Taziye ziyaretinde Vali Güzeloluna 7nci Kolordu ve Garnizon Komutan Tümgeneral Sinan Yayla, Bölge Jandarma Komutan Halis Zafer Koç, 16nc Mekanize Piyade Tugay Komutan Tugeneral Barbaros Kasar, 8inci Ana Jet Üs Komutan Tugeneral Kadircan Kotta, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, Vali Yardmcs Vekili ve Balar Kaymakam Tolga Toan, l Jandarma Komutan Tugeneral Ali Demir, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve l Müftüsü Burhan liyen elik etti.

ehit Jandarma Uzman Onba Bilal Diclenin aile büyüklerine basal dileklerinde bulunan Vali Güzelolu ve beraberindekiler, okunan dualarn ardndan taziye evinden ayrld.

Ana Sayfaya Git