Vali Güzeloğlu, aşure ikramı programında vatandaşlarla bir araya geldi

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, aşure ikramı programında Büyükşehir Belediyesi misafirhanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberler 14.09.2019 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Misafirhanede kalan vatandalarla selamlaan Vali Hasan Basri Güzelolu, Büyükehir Belediyesinin hasta yaknlar için açt misafirhanede olduklarn, bugün hem kendilerine bir merhaba demek, hem de aure ay, muharrem ay içerisinde bulunduklar için ikramlarda bulunmak istediklerini söyledi. Kerbalada Hazreti Hüseyinin ehit edildii o büyük acnn yaand ay içerisinde olunduunu belirten Vali Güzelolu, Rabbim bir daha böyle aclar yaatmasn diyoruz. Birlik ve beraberliimizi bozmasn inallah. Bu ayn geleneinde aureyi sizlerle paylayoruz. Ama esasen de yerinde sizleri bir görelim. Bu tesisimizi bir ziyaret edelim, sizlere bir geçmi olsun diyelim dedik. Burada arkadalarmzn çabas da, gayesi de sizlere hizmet etmek. Diyarbakrda tedavi görürken hem hastanede hem üniversite de skntlarnz en aza indirmek, katk vermek. Bu noktada çabamz sürdüreceiz, biz gayretimizi insana ait her meselede en üst düzeyde sergileyeceiz.

MSAFRLERE AURE DAITILDI

Milletin bütün kaynaklarn sizlere hizmet olarak döndürmeye gayret edeceiz. Amacmz bu. Her bir kuruu harcarken, her bir kuruu kullanrken bu düsturla hareket edeceiz. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Rabbim sizlere hizmet etmeyi nasip eylesin. çokta büyük bir kapasitemiz var. Diyarbakra tedavi için gelen, gerek ilçelerimizden gelen, gerekse çevre illerden gelen, gerekse Türkiyenin her tarafndan vatandalarmza sesleniyoruz. Bir otel konforunda burada onlar arlamak ücretsiz kahvaltyla birlikte. Allah kimseyi hasta eylemesin, ama hasta edince de sahipsiz eylemesin. Devlet bu anlamda belediye sizlerin yannda sahip çkma noktasnda. Buradan da bir çar yapalm. Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin 300ü akn yatayla vatandalarmzn emrinde diye konutu.

Vali Hasan Basri Güzelolunun açklamalarnn ardndan vatandalara aure ikramnda bulunuldu.

Ana Sayfaya Git