Valilik adına dolandırıcılık

VAN Valisi Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez ve Özel Kalem Müdürü Dr. Ali Kılıçer'in adlarını kullanarak, çeşitli bağış ve yardım gerekçesiyle para talep eden dolandırıcılarla ilgili, Valilik açıklamada bulundu. Açıklamada, dolandırıcılara karşı dikkatli olunması ve böyle bir durumda polis ve jandarmaya haber verilmesi istendi.

Haberler 13.04.2019 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Mehmet Emin Bilmez, ei ve özel kalem müdürünün adlarn kullanarak, çeitli ba ve yardm gerekçeleri öne sürüp, para talep eden dolandrlarla ilgili Van Valilii açklama yapt. Açklamada öyle denildi:

VALLK UYARDI

Valiliimize ve emniyet birimlerimize gelen ikayetlerden, son günlerde Vali Mehmet Emin Bilmez, ei Meral Bilmez ve Van Valilii Özel Kalem Müdürü Dr. Ali Klçer adlar kullanlarak, vatandalarmzdan çeitli ba ve yardm gerekçeleri ileri sürülerek para talep edildii anlalmaktadr. Valiliimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adn ve unvann kullanarak, çeitli yollarla yardm toplamaya çalan dolandrclara vatandalarmzn hiçbir ekilde itibar etmemesini, böyle bir durumla karlaanlarn da konuyu mutlaka 155 Polis mdat, 156 Jandarma ve Valiliimizin (0432) 214 96 42 numaral telefonlarn olay annda arayarak ihbar etmelerini önemle rica ederiz. Unutulmamaldr ki; hiçbir kamu idarecisi, hakim, savc, asker, polis veya dier kamu personeli; yukarda saylanlar bata olmak üzere, hiçbir ekil ve ad altnda vatandalarmzdan maddi talepte bulunamaz.

Ana Sayfaya Git