Van'da Anadolu Ateşi rüzgarı

VAN'da bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 100'ü aşkın firma, 35 ilin Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İran'dan 2 belediyenin katıdığı 'Turizm ve Seyahat ' fuarında sahneye çıkan Anadolu Ateşi dans topluluğu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberler 01.10.2017 - 08:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye mozaiini dansla sahneye tayan Mustafa Erdoann sanat yönetmenliini yapt Anadolu Atei dans topluluu, Van Büyükehir Belediyesi sponsorluunda bu yl 8incisi düzenlenen Turizm ve Seyahat fuarnda sahneye çkt. 100ü akn dansçnn performans sergiledii gösteriyi, aralarnda Van Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Murat Zorluolu, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprakn da bulunduu yaklak 2 bin kii izledi.

ANADOLU ATE

Ortadou Expo Fuar ve Kongre Merkezinde, halk danslarn bale, modern dans ve dansn dier disiplinleri ile sentezleyerek dünyaya modern standartlarda sunan Anadolu Atei dans topluluu, büyük beeniyle izlendi. Anadolu Atei topluluu yaklak 2 saat sahnede kald ve dakikalarca alkland.

Gece geç saatlere kadar elenen Vanllar, bu tür organizasyonlarn yaplmasnn kendilerini memnun ettiini, Anadolu Atei dans topluluunun geceye ayr bir renk kattn, organizasyonu yapan yetkililere teekür ettiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git