Van’da tiyatro sahnesinde sürpriz evlilik teklifi

VAN'da Liberta Sanat Topluluğu Oyuncuları tarafından, 'Kanlı Nigar' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. İzleyicilerden büyük alkış alan oyunun sonunda sahneye çıkan Uğur Kaçmaz, kendisi gibi öğretmen olan Hüsne Gedik'e evlilik teklif etti.

Haberler 17.01.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sadk endilin yazd, Ümit Pnarolunun yönettii müzikli güldürü Kanl Nigar, Van Devlet Tiyatrosu sahnesinde seyirci ile bulutu. Liberta Sanat Topluluu tarafndan hazrlanan ve seyirci ile buluan tiyatro oyununda, evi yanan Nigar karakterinin bulduu yeni eve mahalli karakterlerin gelmesiyle ortaya çkan komik hikayeler anlatlyor. Yaklak 2 saat süren müzikli güldürü oyununu 500 kii izledi.

Oyunun sonunda yönetmen Ümit Pnarolu bir konuma yaparak, oyuna katk sunanlar sahneye davet etti. Sahneye çkan ve Özalp lçesinde öretmenlik yapan Uur Kaçmaz, kendisi gibi öretmen olan Hüsne Gedike sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Hüsne Gedik, bir süre aknlk yaad, ardndan Evet diyerek teklifi kabul etti.

Arkadalarnn da desteiyle böyle bir hazrlk yaptklarn söyleyen Uur Kaçmaz, öyle konutu:

Hüsne ile 2 yl önce tantk. kimiz de tiyatroyu çok seviyoruz. Frsat buldukça her oyunu izlemeye gidiyoruz. Tiyatroda evlilik teklifinin daha etkili ve isabetli olacan düünerek böyle bir karar aldm. Sonra birkaç arkadamn araclyla bir kafe de görümeler yaptk. Orada bulunan Mesut ve Ümit beyle bu ii düündük. Sa olsun çok yardmc oldular. Yönetmen Ümit Pnarolu oyunun balamasna 2 saat kala beni tiyatroya salonuna çard ve bu teklifin provasn yaptk. Kendisi beni sponsor olarak tantp, sahneye davet etti. Ben sahnede düüncelerimi söyledikten sonra evlilik teklifinde bulundum. çok mutluyuz. Emei geçenlere teekkür ediyoruz.

Ana Sayfaya Git