Vatandaşın gönlüne dokunabilmek!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Mardin Valiliğince Kızıltepe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Odabaş, "2017 yılında belediyemiz hizmetleriyle vatandaşın gönlüne dokunup vatandaşı kucaklayacak." dedi.

Haberler 29.12.2016 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepe Cumhuriyet Basavclnca yürütülen terör soruturmas kapsamnda, DBPli Belediye Bakan smail Asnn tutuklanmasnn ardndan, çileri Bakanlnn onay ile Mardin Valiliince Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Odaba, ilçede yaplacak öncelikli çalmalarla ilgili tespitlerin yaplmaya balandn söyledi.

Vatandan gönlüne dokunacak

lçeye güzel hizmetler getirmek istediklerini belirten Ahmet Odaba, önümüzdeki yl belediyenin yapaca çalmalara yön vermek üzere hem vatandalarla, hem sivil toplum örgütleriyle hem de siyasi parti temsilcileriyle temas halinde olduklarn belirtti.

2017 ylnda belediyemiz hizmetleriyle vatandan gönlüne dokunup vatanda kucaklayacak. diyen Odaba, vatandalarn neye ihtiyac varsa onu tespit etme gayretinde olduklarn kaydetti.

Ahmet Odaba, htiyaçlar kaynaklar dorultusunda en ksa ekilde halletmeye gayret edeceiz. Bu konuda halkn desteini bekliyoruz. Ancak onlarn desteiyle, birlik beraberlik içerisinde gönül birliktelikleri yaparak hizmet birliktelii yapabiliriz. lçenin, Mardinin, ülkenin birlii, beraberlii, güzellii, refah için ne gerekiyorsa yapmaya gayret edeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git