Vatandaşın sağlığına göz dikenler yandı!

Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri,sürekli hale getirdiği denetimlerle vatandaşların sağlıklı, hijyenik ve güvenilir ortamda kesimi yapılmış, hazırlanmış, işlem görmüş tüm et ve et ürünlerini tüketmesi konusunda çalışmalar gerçekleştiriyor.

Haberler 26.02.2020 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gda sektöründe son dönemlerde yeniden gündeme gelen iddialar ve ortaya çkm olan baz olumsuzluklar üzerine harekete geçen Balar Belediyesi, ilçe genelindeki gda denetimlerini artrd.

GIDA DENETMLER ARTIRILDI

Salk ileri Müdürlüünden oluan ekipler, ilçeye bal mahallelerde faaliyet gösteren kasap, tavuk eti sat yeri, et market ve arküterilerden oluan i yerlerinde denetimlerinde sürekli denetim yaparak vatandalarn saln korumaya çalyor.

yerlerine ani çkarmalar yapan ekipler,tarihi geçmi gdalar,et ürünlerinin saklama koullar,i yerlerinde çalan personelin hijyenik koullar,iletmelerin genel temizlii, kullanlan alet ve ekipmanlar gibi alanlarda denetim gerçekletirerek önce uyulmas gereken kurallar konusunda bilgilendirme ve uyarlarda bulunuyor, sonraki aamada ise mevzuatlar dorultusunda yasal ilem yapyor.

ÜPHEL LEMLER BELEDYEYE BLDRN

Bu denetimlerle hem vatandalar hem de esnaflar korumay amaçladklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,vatandalardan ait kitle iletiim araçlar araclyla belediye ekipleriyle irtibata geçmelerini istedi.

Biz kimseye yaptrm uygulama derdinde deiliz. Ancak iini doru yapmayanlara engel olup iini doru yapan esnafmz ve vatandamzn saln korumak da bizim görevimizdir. Tüm vatandalarmzdan üpheli i ve ilemler konusunda belediyemize yardmc olmalarn istiyoruz diyen Beyolu, vatandalarn saln tehlikeye atanlara kar mücadelelerinin kararllkla devam edeceini ifade etti.

Ana Sayfaya Git