Vatandaşla diyalog şart

Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yehişehir ilçesine bağlı Feritköşk ve Üçkuyu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Haberler 06.02.2021 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir ilçesinde yaayan vatandalarn ihtiyaçlarn yerinde tespit etmek ve ilçede yürütülen çalmalar yerinde incelemek amacyla mahalle ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Beikci, Feritkök Mahalle muhtar Mehmet Ali entürk ile Üçkuyu Mahalle muhtar ükrü Demireli ziyaret ederek mahallelerde yürütülen çalmalarla ilgili talep ve önerilerini dinledi.

ÜçKUYU SAKNLER

Mahalle muhtarlar ile yaplan görümenin ardndan Kaymakam Beikci ve beraberindeki daire müdürleri daha sonra ilçede yaayan vatandalar ile bir araya geldi. Feritkök Mahallesinde oturan vatandalarn youn ilgisiyle karlan Bakan Beikci Yeniehir ilçesini vatandalarla birlikte yönettiklerini belirterek, Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandalarmz dinliyor ve çalmalarmz bu görümelerin nda yapyoruz. Yaptmz çalmalar vatandalarmzn talepleri dorultusunda gerçekletirirken, hayata geçirdiimiz projelerde de yine vatandalarmzn görülerini alarak yapyoruz. Mahalle mahalle gezmemizin faydas budur. nsanlarmzla hem yakn temas halinde oluyoruz hem de mahalledeki eksikleri daha net görmü oluyoruz dedi.

Feritkök Mahalle muhtar Mehmet Ali entürk, Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikçiye mahallelerine yaplan ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek, Mahallemizin sorunlarn ve vatandalarmzn taleplerini onlarn azndan dinlediiniz için teekkür ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git