VİCDANSIZ BABA!

4 çocuğu 10 gün boyunca aç ve susuz bırakıp, işkence yaptı

Haberler 30.06.2018 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARDNe Suriyeden gelen M. Elibli, yalar 7 ila 11 arasnda deien 4 üvey çocuuna ikence yapt gerekçesiyle tutukland. M. Eliblinin, 10 gün boyunca aç ve susuz brakt çocuklara fiziki ikence yapt belirlendi. çocuklarn hastanede tedaviye alnd bildirildi.

Suriyede yaanan iç savata babalarn kaybeden, yalar 7 ila 11 arasnda deien 4 çocuk, anneleriyle birlikte Mardine geldi. Ad açklanmayan kadn, Mardinde M. Elibli ile evlendi. çocuklara, üvey babalar tarafndan ikencede bulunulduu ortaya çkt. Olayla ilgili gözaltna alnan M. Elibli, mahkemece tutukland.

Mardin ahmeran Kadn Platformu, aç ve susuz braklan, ikence gören çocuklarla ilgili yazl açklama yapt. Açklamada öyle denildi:

KENCEDE BULUNMU

Mardin merkez Artuklu ilçesinde yaayan .A. (11), H.A. (10), L.A. ile H.A. (7) olmak üzere 4 çocuk, üvey babalar tarafndan 10 gün boyunca aç braklarak fiziki iddete maruz kalmtr. Suriyeli anneleri ile birlikte yaadklar M. Elibli tarafndan gördükleri iddet sonras çocuklar hastaneye kaldrlmtr. çocuklarn vücutlarnda çok sayda morluklar tespit edilmi. En büyük kz çocuunun kaburgasnda çatlaklk tespit edilmi, Ayn zamanda iki karde sv kaybndan kaynakl hastanede müahede altnda tutuluyor. ki çocuun da güvenlik gerekçesiyle tedavi gördükleri yer belirtilmiyor. Üvey baba M.Eibli ise güvenlik güçleri tarafndan, adam öldürmeye teebbüs suçundan çkarld mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu. Mardin ahmeran Kadn Platformu olarak olayn hukuki takipçisi olacaz.

Ana Sayfaya Git