(VİDEO) 2 bin lira için arkadaşını öldürdü

Edinilen bilgiye göre, olay, 11 Mayıs saat 07.00 sıralarında Adana’nın Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Yalçın Fırat (30), iddiaya göre borçlu olduğu yakın arkadaşı Umut Can G. (24) ile sokakta buluştu.

Haberler 14.05.2022 - 16:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre, olay, 11 Mays saat 07.00 sralarnda Adanann Seyhan ilçesi Yeilyurt Mahallesinde meydana geldi. Yalçn Frat (30), iddiaya göre borçlu olduu yakn arkada Umut Can G. (24) ile sokakta bulutu.

Frat, paray vermeyince Umut Can G. ile tartmaya balad. Tartma ksa sürede kavgaya dönüünce zanl, tabancayla Frat göüs ve bacandan yaralad. Frat kanlar içinde yere ylrken, zanl ile yanndaki Mehmet A (21) ve Can M. (20) olay yerinden kaçt.

Silah seslerini duyan mahallelinin ihbar üzerine bölgeye polis ve salk ekipleri sevk edildi. Salk görevlileri ilk müdahalesini yapt Frat ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldrd. Hayati tehlike kaydyla ameliyata alnan Frat, tüm müdahalelere karn kurtarlamad.

üphelilerin yakalanmas için çalma balatan Adana Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüüne bal Cinayet Büro Amirlii ekipleri, bölgedeki güvenlik kameras görüntülerini incelemeye ald.

Tellidere Mahallesindeki metruk bir binada saklandklar belirlenen üpheliler, cinayette kullanlan tabancayla birlikte yakaland.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git