Voleybol yıldızları

Okullar arası başlatılan ve 32 takımın yarıştığı "Yıldızlar Voleybol" müsabakaları sona erdi. Yarışmada kızlarda Çelebi Eser, Erkeklerde ise Küçük Kadı Ortaokulu şampiyon oldu.

Haberler 19.01.2017 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüüne ait, Mardin yolu Kökler Mahallesindeki spor salonunda yaklak bir ay önce balayan yldz Voleybol turnuvasna 32 takm katld. çekimeli geçen turnuva, Diyarbakrda büyük yank bulurken, okullar aras kaynamay da salad.

YILDIZ KIZLAR

Turnuva sonucunda, kzlar kategorisinde ampiyonluk ipini çelebi Eser Ortaokulu göüsledi. Final Okullar Ortaokulunun ikinci olduu müsabakalarda Bismil Yukardarl Ortaokulu üçüncü, TED Koleji ise dördüncü oldu.

YILDIZ ERKEKLER

Turnuvann youn ilgi gördüü Erkek Yldzlar turnuvasnda ise Küçük Kad Ortaokulu ampiyon oldu. Rakiplerine büyük üstünlük salayan Küçük Kaddan sonra ikincilii ise Mektebim Ortaokulu oldu. Ali Emiri Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Dereceye giren ekiplerin bölge müsabakalarnda Diyarbakr temsil etme hakkn elde ederken, ampiyonada dereceye giren takmlar için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde baarl olan ekiplere kupa ve madalya verildi.

Ana Sayfaya Git