Yıkım gözyaşları arasında izlediler

10 Ev kaçak inşa edildiği gerekçesiyle alınan yıkım kararı uygulandı. Ev sahipleri ile polis ve zabıta arasında gerginlik yaşandı. Aileler gözyaşları arasında yıkımı izledi.

Haberler 01.03.2019 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAda tapu ve ruhsat olmad gerekçesi ile inaat aamasnda olan 10 ev, belediye ekipleri tarafndan ykld. Ykm srasnda gerginlik yaanrken, polis görevlilere direnen 4 kiiyi gözaltna ald.

10 EV çN YIKIM KARARI

Eyyübiye Belediyesine bal ykm ekibi, zabta ve polis eliinde daha önceden tebligatla uyarda bulunduu Yenice Mahallesindeki hazine arazisi üzerine yapmna balanan ev inaatlarnn ykm için bölgeye gitti. Ykm dolaysyla çok sayda çevik kuvvet polisi, zrh araçlarla ykm alannda geni güvenlik önlemi ald.

YIKIMI BÖYLE ZLEDLER

Ekipler i makineleriyle ykma hazrlanrken, inaat sahipleri gözyalarna bouldu. Konut inaatlarnn yklmamas için sahiplerinin direnmesi nedeniyle zaman zaman gerginlik yaand. Tahliye srasnda polis ve zabtalarla tartan ve ykma kar çkan 4 kii gözaltna alnd. Kadn ve çocuklarn gözyalar arasnda izledii ykmda, kaçak olduu belirtilen 10 inaatn ykm gerçekletirildi.

Ana Sayfaya Git