Yılbaşı akşamı sizi bağımlılık batağına çekmesin

Yeşilay Diyarbakır şube başkanı Yahya Öger, yılbaşı kutlamalarında alkolün istenmeyen sonuçlara yol açtığını belirterek, "Yeni yıla sevdiklerimizle sağlıklı girmenin mutluluğunu alkol bozmasın" dedi.

Haberler 31.12.2016 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yazl açklamada bulunan Öger, kutlanan yl ba maalesef alkolün bolca tüketildii gençlerin tamamen bir özenti uruna geleceini atee verdii zamanlar olduunu ifade ederek, alkol alarak kontrolünü kaybeden kiilerin kendileri ve çevreleri için tehdit oluturabileceini vurgulayarak, alkolün zararlarna dikkati çekti. Geçen yl bu konuda farkndalk yaratmak için etkili çalmalar yaptklarn ifade eden Öger unlar kaydetti:

ALKOLE DKKAT

Yeni yl elencelerinin yanl bir anlayla alkolle birlemesine ve bu birlemenin görünür, görünmez, ksa ve uzun vadeli çok sayda zarara yol açmasna kar durduk. Yeni yla girmenin mutluluu, alkol tüketimi nedeniyle kabusa dönümesin. Alkol, bir kadehi bile salk riskleri barndran toksik bir maddedir. DSÖ, salk açsndan alkol kullanmnda güvenli bir alt snrn olmadn belirtiyor. Yeni yla sevdiklerimizle salkl girmenin mutluluunu alkol bozmasn. Ylba kutlamalarnda alkol nedeniyle istenmeyen sonuçlar ortaya çkyor. Bu tehlikeye kar farkndalk kazanalm, duyarl olalm.

Ana Sayfaya Git