Yaşlı ve engelliye ücretsiz taşıma!

Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü ile engelli vatandaşların özel halk otobüslerinden de ücretsiz faydalanmasını kararlaştırdı.

Haberler 08.03.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kent merkezinde yaayan 65 ya üstü ve engelli vatandalar, belediyenin toplu ulam araçlarnn yan sra özel halk otobüslerinden de ücretsiz faydalanacak.

Yal ve engelliler ücretsiz tanacak

Diyarbakrda daha rahat ve konforlu bir toplu ulam hizmeti sunmak için araç filosunu yenileyen, dezavantajl gruplar için akam saatlerinde durak d indir-bindir uygulamas balatan, otobüslerde ücretsiz internet hizmeti veren Büyükehir Belediyesi, yal ve engelli vatandalarn kentteki tüm toplu ulam otobüslerinden yararlanmas için balatt çalmay tamamlad. Belediyeye ait 221 otobüse ücret ödemeden binen 65 ya üstü ve engelli vatandalar, bundan sonra 100 özel halk otobüsünden de ücretsiz faydalanacak.

- 9 bin kiiye ücretsiz kart datld

Bu kapsamda ylbandan bu yana engelli ve 65 ya üstündeki 9 bin kiiye ücretsiz kart datld. Ücretsiz karttan faydalanmak isteyen vatandalarn, Yeniehir ilçesi Ofiste bulunan Büyükehir Belediyesi Konukevinde hizmet veren Diyarkartta bavuruda bulunabilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git