Yabancı mankenler, yöresel kıyafetlerle

"2. Mezopotamya Mücevher Fuarı" kapsamında düzenlenecek olan defileye katılmak için Diyarbakır'a gelen mankenler, giydikleri yöresel kıyafetlere hayran kaldı.

Haberler 29.04.2018 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2. Mezopotamya Mücevher Fuar kapsamnda düzenlenecek olan defileye katlmak için Diyarbakra gelen 2si Rus, 2si Ukraynal, 1i Türk 5 manken giydikleri yöresel kyafetlere hayran kald.

Diyarbakr Kuyumcular ve Sarraflar Odasnca, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde ikincisi düzenlenen, kuyumculuk ve mücevher alannda üretici, toptanc ve ihracatç firmalar buluturan fuar kapsamnda yaplacak defile için 2si Rus, 2si Ukraynal, 1i Türk 5 manken kentte geldi.

Defilede giyilecek kyafetler için sponsor olan merkez Kayapnar ilçesinde bir iletmede, defile için prova yapan mankenler, giydikleri yöresel kyafetlere hayran kald.

Ukraynal manken Oksana Kuznetsova, 14 yldr Türkiyede yaadn, modellik ve mankenlik yaptn belirterek, daha önce de 4 defa Diyarbakra geldiini söyledi.

YÖRESEL KIYAFETLER

Diyarbakrn harika bir ehir olduunu dile getiren Kuznetsova, Kesinlikle görülmesi gereken bir ehir. çok sayda antik yaplar var. stanbul ve Ankara da çok güzel ama Diyarbakr antik bir ehir. Kyafetleri de çok farkl. Güzel ve harika, kyafetlerini çok beeniyorum. Yemekleri de çok güzel. Doyamyorum yemeklerine. diye konutu.

Rus manken Natalia Paranomova ise ilk defa kentte geldiini aktararak, çok ho bir ehir. Öyle olacan düünmemitim. Daha önce farkl eyler duymutum. ama aslnda insanlar çok samimi, modern bir ehir. çok güzel binalar var. Kyafetleri de çok güzel. Kyafetleri görünce hemen denemek istedim. dedi.

Ana Sayfaya Git