Yadım eli uzandı

İçişleri Bakanlığı'nca Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, çıkan yangınlarda evi zarar gören 10 aileye yardımda bulundu.

Haberler 02.02.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye bakan olarak görevlendirilen Vali Yardmcs Ertu evket Aksoyun talimatyla, son bir ayda çkan yangnlarda evi zarar gören 10 aileye Kzlayn da destei ile alnan temel ihtiyaç malzemeleri belediye binas önünde teslim edildi.

Belediyelerin sigorta irketleri olmadn ancak sosyal görevleri olduunu hatrlatan Aksoy, öyle konutu:

EVLER YALAN ALE

Eer vatandalarmz evlerinde rahat huzurlu mutlu deilse, evi souksa, skntlar varsa bizim kendi yatamzda rahat yatmamz mümkün deildir. Bu çerçevede onlara bir can suyu olacak ekilde, imkanlarmz çerçevesinde bir takm sosyal yardmlarda bulunduk.

Bundan sonra sosyal yardmlarla dezavantajl insanlara ellerinden geldiince yardm etmeyi sürdüreceklerini belirten Aksoy, nallah gönül birlii içerisinde oldukça, birbirimizi sevdikçe, güvendikçe bu cennet vatanda ulus ve millet olmann uuru ile birbirimize sarldkça çözemeyeceimiz hiç bir sorunumuz yok. ifadelerini kulland.

Kzlay Batman ube Bakan Ali Tezdi ise belediyenin yardmna destek verdikleri için mutlu olduklarn belirterek, Belediyenin çalmalarna destek olacaz. diye konutu.

Bin liralk yardm çekinin yan sra mini buzdolab, giyim malzemesi, gda kolisi, ocak ve temizlik malzemeleri belediye ye ait araçlarla madur ailelere gönderildi.

Ana Sayfaya Git