Yağmur iyileşti

Sürekli hapşırma nöbeti geçiren Yağmur iyileşti

Haberler 06.02.2021 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda bir süre önce haprma nöbeti geçirmeye balayan ve sürekli hapran Yamur çaprak (15), Salk Bakanlnn devreye girmesiyle Ankara ehir Hastanesinde gerçekletirilen ameliyatn ardndan salna kavutu. çaprak, ameliyattan sonra haprma nöbetinin geçtiini belirterek, Hastalk sürecinde ne yemek yiyebiliyordum ne de su içebiliyordum ve gözüme uyku girmiyordu. imdi ise artk yemek yiyebiliyorum, su içebiliyorum ve eski kiloma kavutum. Yeniden hayata döndüm dedi.

Batman merkeze bal Salk Mahallesinde yaayan çaprak ailesinin kz Yamur, bir süre önce burun kantsnn ardndan sk sk haprmaya balad. Babas Mehmet çaprak tarafndan kentteki ve Diyarbakrdaki hastanelere götürülen Yamurun haprk nöbetine çare bulunamad. Yaklak 2 hafta boyunca sürekli haprd için yemek yiyemeyen, su içemeyen Yamur, kilo kaybna da urad. Salk Bakanlnn devreye girmesiyle Ankara ehir Hastanesine götürülen Yamur, burada gerçekletirilen ameliyatnn ardndan salna kavutu. Burada bir süre gözetim altnda tutulan Yamur, eski kilosuna kavuarak babas Mehmet çaprakla Batmana döndü.

YENDEN HAYATA DÖNDÜM

Ameliyatn ardndan hayata sanki yeniden döndüünü dile getiren Yamur çaprak, Artk iyiletim, düzenli uyuyabiliyorum, yemek yiyebiliyorum. Salma kavutuum için mutluyum. lk önce kant ve yanma ile balad, sonrasnda durmadan haprmaya baladm. Geçmedi son çare olarak Ankaraya gittik. Orada ameliyata girdim, ameliyattan sonra artk haprmadm. Hastalk süresince ne yemek yiyebiliyordum ne de su içebiliyordum ve uyku gözüme girmiyordu. imdi ise artk yemek yiyebiliyorum, su da içebiliyorum ve eski kiloma kavutum. Tedavi olmamda emei geçenlere teekkür ederim diye konutu.

ZOR TEDAV SÜREC ATLATTIK

Yamurun babas Mehmet çaprak ise kendilerine destek olan herkese teekkür ederek, Salk Bakanlnn desteiyle kzm tedavi oldu. Batman ve Diyarbakrda tedavi süresince herhangi iyi bir sonuç alamadk. Ankara ehir Hastanesine gittik. Orada yaplan müdahale ile kzm çok ükür eski salna kavutu. Zor bir tedavi sürecini atlattk. u anda evdeyiz, salmz yerinde. Hapr da kesildi dedi.

Ana Sayfaya Git