Yalnız yaşayan kadına kaymakamdan ev

MUŞ'un Varto ilçesine bağlı Çaylar köyünde tek başına yaşayan Zerdi Gezer'e (60), Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin ev yaptırıyor.

Haberler 31.08.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Varto Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili çetin, düzenledii köy ziyaretleri sürerken, ilçeye 20 kilometre uzaklktaki 70 haneli ve 500 nüfuslu çaylar köyü sakinlerinin sorunlarn dinledi. Kaymakam çetin, köyde yalnz yaayan ve ekonomik durumu iyi olmayan Zerdi Gezere ev sözü verdi. çetin, ksa sürede inaatna balanan Gezerin evinde, beraberindeki lçe Jandarma Bölük Komutan Jandarma Binba smail Terzi, Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf çalanlar ile incelemelerde bulundu.

EV NA EDLECEK

Evin bir an önce bitirilmesi talimatn veren Kaymakam çetin, Evin inaatna baladk. Teyzemiz, fedakarca inaatn banda ayrlmyor. Biz de devlet olarak vatandamzn yanndayz. Muhtarmz burada, köyden vatandalarda destek oluyor. Köylüler de burada çalyor. Teyzemize güzel bir ev yapacaz. çayn da içmeye geleceiz dedi.

Einin öldüünü, 4 çocuunun da evlenerek, uzaa gittiini ve bu yüzden tek bana kaldn dile getiren Zerdi Gezer ise Kaymakam çetine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git