Yanlıştan dönün!

"Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinde halkın, ulaşım gibi ihtiyaçlarını karşılamayacaklarını belirten ve büyük tepki çeken HDP'li belediyeye bu yanlıştan vazgeçmeleri çağrısında bulunuldu.

Haberler 25.04.2019 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

içerisinde yaayan halkn taleplerini yerine getirmekle sorumludurlar

HDPli belediyeye bu yanlndan vazgeçme çarsnda bulunan Bönül, Halkmzn malumudur ki; belediyeler, halka hizmet makamdrlar. Belediyeler, kendi hizmet snrlar içerisinde yaayan halkn taleplerini yerine getirmekle sorumludurlar. Özellikle halkn youn teveccüh gösterdii bu tür etkinliklerde, etkinlie katlacak vatandalara her türlü kolayl salamak belediyenin asli görevlerindendir. Etkinlik Düzenleme Kurulu olarak, Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin halkn bu taleplerini dikkate alarak içinde bulunduu yanltan bir an önce vazgeçmeye, etkinlik alanndaki ihtiyaçlar karlamaya, etkinlie gelmek isteyen halk ücretsiz olarak alana tamaya davet ediyoruz. ifadelerini kulland.

Peygamberler ve sahabeler ehrinin sembol etkinliklerinden olan, Diyarbakrn sosyal ve kültürel geçmiine katk sunan Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaama temal etkinlie kar yaplm olan bu yanltan ivedilikle vazgeçilmesinin önem ve ehemmiyetine vurgu yapan Bönül, her yl olduu gibi etkinlik günü araç sahibi duyarl Diyarbakrllar, Peygamber sevdals halk belirlenen duraklardan alana tamalarn beklediklerini de sözlerine ekledi.

Bönül, son olarak, tüm Peygamber sevdals Diyarbakr halkn pazar günü yaplacak olan etkinlie davet etti.

Ana Sayfaya Git