Yardım eli bekliyor?

Diyarbakır'da şeker hastalığı nedeniyle her iki böbreğini kaybeden ve eşinin cezaevinde olması dolayısıyla çocuklarına bakamaz duruma gelen 32 yaşındaki Güzel Evinç, yetkililere seslenerek kendilerine yardım edilmesini istedi.

Haberler 08.07.2019 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar ilçesi eyh amil Mahallesinde yaayan 3 çocuk annesi Güzel Evinçe, bir yl önce eker hastal tehisi konuldu. Bir yl içerisinde her iki böbreini de kaybeden Evinç, diyaliz makinesine bal yaamaya balad. Ei cezaevinde olan ve 3 çocuu ile yaam mücadelesi veren Evinç, çalamaz durumda olduunu belirterek yetkililerin kendilerine yardm etmesini istedi.

YAADII DRAM

Evinç, einin 8 yl önce cezaevine girdiini söyledi. Yaklak 1 yl önce eker hastalna yakalandn kaydeden Evinç, Bir yl tehis konuldu ve bu kadar kötü olacam bilemedim. Bana protein kaçakl var dediler, ben de hiç üstünde durmadm. Ondan sonra doktorlar her iki böbreini de kaybetmisin, böbrek nakli olman gerekiyor dedi. Benim de durumum olmad için hiçbir ey yapamyorum. Eim cezaevinde, tutuklu. Kendi bütçem ile bir eyler yapamyorum. Annem, babam vefat etti. 3 tane kzm var, durumum olmad için hiçbir ey yapamyorum, diyaliz beni mahvetti. çocuklarm tek balarna evde brakyorum. En küçüü 2 yanda, tek balarna evde kalyorlar. Ne olursunuz bana yardm edin. Bir yldr böbreimi kaybettim. Doktorlar, mutlaka böbrek nakli olmam gerekiyor. Böbrek nakli olmasam, Sv içerken, svdan dolay beyin kanamas ve de kalp krizi geçirebilirsin dediler. O yüzden yardm bekliyorum. çocuklarm için, Allah rzas için ne olur bana yardm etsinler. Hiçbir gelirimiz yok, çocuklarm çok kötü durumda, hayrseverlerin bize yardm etmelerini bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git