Yaşar Alptekin: Hem Müslümanım deyip hem CHP'ye oy vermeyeceksin!

Bir zamanların gözde ismi, ekranların aranan yüzü eski manken ve oyuncu Yusuf Alptekin tüm Türkiye’yi şoke edecek açıklamalarda bulundu. Yusuf Alptekin’in “Hem Müslüman’ım diyorsun hem de CHP’ye oy veriyorsun” sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. İşte ayrıntılar…

Haberler 01.06.2015 - 17:37 Son Güncelleme : 01.06.2015 - 17:37

NAİF DURGUN

Müslüman olan CHPye oy vermez

Bu sözler bir zamanların gözde ismi Yaşar Alptekine ait. Eski manken ve yakışıklı oyuncu bilindiği üzre İslama yönelmiş ve dindar biri olmuştu. İşte o Yaşar Alptekin Yeni Akit Gazetesine verdiği röportajla bir anda gündeme oturdu.

Yakışıklı eski oyuncu Yaşar Alptekin, Ben Recep Tayyip Erdoğanı seviyorum kardeşim. Erdoğan hakkında kim ne derse de desin, Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın. Erdoğana ömrümü veririm gibi açıklamalarıyla tüm Türkiyeyi şoke etti. Bu röportaj sosyal medyanın da gündemindeydi. Facebook, Twitter ve Instagramda günün en çok konuşulan ve tartışılan ismi olmayı başaran Yaşar Alptekinin sözleri bunlarla sınırlı değil.

HEM MÜSLÜMANIM DİYECEKSİN HEM CHPYE OY VERECEKSİN

Ayrıca Bir Müslüman nasıl CHPye oy verir diyen Alptekin, Hem Müslümanım diyorsun hem de CHPye oy veriyorsun. Müslüman olan CHPye oy vermez açıklamasında bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır