Yaşı küçük ama duyarlılığı büyük

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde dönercide çalışan bir çocuk, dolarını bozduran bir kişiye 10 liralık yevmiyesini verecek.

Haberler 13.08.2018 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Hilvan ilçesinde dönercide çalan bir çocuk, Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann çarsna destek amacyla dolar bozduran bir kiiye 10 liralk yevmiyesini vermeyi vadetti.

Cumhurbakan Erdoann çarsnn ardndan Türk lirasnn deerlenmesi için balatlan döviz bozdurma kampanyasna vatandalarn destei sürüyor.

lçenin Karacurun Mahallesindeki bir dönercide 10 lira yevmiye ile çalan 12 yandaki Mehmet Akif Gelez, dükkan camna ast notta, dolarn bozdurup makbuzunu getiren bir kiiye bir günlük yevmiyesini vereceini belirterek duyarlln gösterdi.

Gelez, AA muhabirine, Cumhurbakan Erdoann çarsna desteini göstermek istediini dile getirerek, Dolarn bozdurana bir günlük yevmiyemi vereceim. Devletimiz ve milletimiz için herkes dolarn bozdursun, Türk liras deer kazansn. diye konutu.

yeri sahibi Zeynel Yetkin de dolarn yükselmesinden rahatszlk duyduklarn belirterek, çramn bir günlük kazanc olan 10 lirasn vermesi örnek bir davran, kendisini tebrik ediyorum. Lütfen herkes dolarn bozdursun. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git