Yaşlılar sahipsiz değil

Diyarbakır’ın Bismil Belediyesi evde bakım hizmetleri birimi ekibi ile bakıma muhtaç yaşlılara sahip çıkmaya devam ediyor.

Haberler 03.05.2018 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil ilçe belediyesi özellikle evlerinde tek bana kalan yal ve bakma muhtaç vatandalara evde bakm ekibi ile sahip çkmaya devam ediyor. Evde bakm hizmetlerinden yararlanan vatandalar ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülenç, evde bakm hizmetleri biriminin önemine deinerek, uana kadar belirlediimiz 130 aileye düzenli olarak evde bakm hizmeti salanyor. Yal ve engelli vatandalarmza yönelik olarak gerçekletirdiimiz bu hizmet sayesinde, hem Bismilli vatandalarmzn salk durumlar kontrol ediliyor hem de ahsi ve ev bakmlar düzenli olarak gerçekletiriliyor. Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla çktmz bu yolda, eer ihtiyaç varsa, hizmet vatandamzn ayana kadar götürülür diyoruz ve Allaha çok ükür bunu da gerçekleme frsat buluyoruz dedi.

YALILARASAH

Evde bakm hizmetinden faydalanan 80 yandaki Fatma Koç, kendisine daha iyi artlarda yaama imkan sunan Bismil Belediyesine teekkür ettiini ifade ederek, Allah bir deil binlerce kez raz olsun. Evde tek bama yayorum belediye araclyla hastanede tedavimi yapabiliyorum. Allah bakanmz bamzdan eksik etmesin diye konutu.

Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal leri Müdürü Arap Karademir de, unlar kaydetti:

Belediye Bakan Turgay Gülenç, belediyemiz bünyesinde kurulan Evde Bakm Hizmetleri biriminin en iyi ekilde çalmas için bütün imknlar seferber etti. Bakanmz özellikle salk konularnda daha hassas davranyor. Birimimiz, gerçekten güzel bir ekip. lerini en iyi ekilde yapmaya gayret sarf ediyorlar.

Ana Sayfaya Git