Yaşlılar unutulmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" dolayısıyla program düzenlendi.

Haberler 02.10.2019 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu ile ei Aye Güzelolu, 1 Ekim Dünya Yallar Günü nedeniyle Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenen etkinliine katlarak yallarla bir araya geldi.

Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl, 1 Ekim Dünya Yallar Gününü düzenledii moral yemeiyle kutlad. Gazi Kökünde düzenlenen programa Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekil Hasan Basri Güzelolu ile ei Aye Güzelolu, Büyükehir Belediyesi daire bakanlar, Aile çalma ve Sosyal Hizmetler l Müdürü Halit Açar ve çok sayda yal katld. Vali Güzelolu ei ile birlikte masalar tek tek ziyaret ederek yallarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

YALILARLA BR ARAYA GELD

Etkinlikte bir konuma yapan Vali Güzelolu, yallarla bir arada olmaktan dolay mutlu olduunu söyledi. Vali Güzelolu, Bugün Dünya Yallar Gününde geçmiimizi ve geleceimizi bizlere tayan ve hatrlatan, varlmz borçlu olduumuz siz deerli büyüklerimizle birlikte olmaktan ben ve eim büyük bir mutluluk duyuyoruz. Her yan belli zorluklar var. Her ya bir deil, bu açdan özellikle 2019 ylnda farkndal artrmak, yallarmzn hayatn kolaylatrmak ve devlet olarak bütün imkanlarmz yallarmz için kullanmak adna Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan tarafndan 2019 yl Yallar Yl ilan edilmi ve Türkiyenin her yerinde olduu gibi Diyarbakrda bütün kurumlarmzla, imkanlarmzla Büyükehir Belediyesi dahil hepinize, sizlere hizmet etmek adna youn bir çaba içerisindeyiz. Bugün hamdolsun Diyarbakrda 65 ya üzeri tüm yurdumuzda bulunan yallarmz kucaklayc, evlerinde bakm hizmeti, Aktif Yaam Merkezi, sizlerin hayatn ve burada bulunmayan Diyarbakrda olan bütün yal büyüklerimizi bizden beklentilerini karlamak adna birçok yatrm hayata geçirdiimiz, Aile Bakanlmzla yaptmz i birlii neticesinde en ksa zaman içerisinde Diyarbakrda en güzel ekilde sizlere sunacaz. Hem merkezde hem de evlerde hayata geçirilecek projeleri balatyoruz nallah. Emin olun devlet olarak sizlerin yannda ve hizmetinizdeyiz ve bundan da en büyük mutluluu duyuyoruz. Tüm imkanlar size sunmak zorunda ve zorunlu olduunu biliyoruz. çünkü devlet millet için vardr. Devletin her bir kuruluu, milletin her bir ferdinin skntsn ve zorluunu gidermek için vardr. Biz bunun için buradayz, bunun için size hizmet etme sorumluluunu ve onuru tamaktayz. Rabbim bizi mahcup etmesin. nallah hem Valilik hem Büyükehir Belediyesinin imkanlaryla önümüzdeki günlerde sizlerin bizden beklentilerini karlamak adna Evde Bakm Hizmetini, Aktif Yalanma Merkezinden salk hizmetlerine, psikoloji ve manevi destee kadar evlerinizdeki skntlarn giderilmesine kadar, her birinizi evlerinizde ziyaret edip ellerinizden öpüp, hayr dualarnz almak çalmasn balattk ve artracaz dedi.

Konumann ardndan Vali Güzelolu ve ei yallarla birlikte yemek yedi. Yemek etkinliinde Büyükehir Belediyesi Balama kursu örencileri de yallar için müzik dinletisi gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git