Yaşlılara umut olmuştu!

Koronavirüs tedavisi görüp iyileşen Resmiye nine, beyin kanaması geçirdi.

Haberler 07.04.2020 - 01:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sakaryann Adapazar ilçesinde koronavirüs tedavisi gören ve 9 gün sonra taburcu edilen Resmiye Ik (86), geçirdii beyin kanamas sonucu hastanede tekrar tedaviye alnd.

Hipertansiyon, kalp ve akcier rahatszlklar bulunan Resmiye Ikn, 22 Mart günü yatrld hastanede Covid-19 testi pozitif çkt. Hastanede 9 gün tedavi gören ve 1 Nisanda testleri negatif çkan Ik, ayn gün taburcu edildi. Evinde dinlenen ve tedavisine devam edilen Ik, dün gece fenalanca yeniden hastaneye kaldrld. Yüksek tansiyon nedeniyle beyin kanamas geçiren Ik, Sakarya Üniversitesi Eitim ve Aratrma Hastanesi youn bakm ünitesinde tedaviye alnd.

BEYN KANAMASI GEçRD

86 yanda koronavirüsü yenen hasta olarak gündeme gelen Resmiye Ikn yeniden hastaneye kaldrld haberini, Büyükehir Belediye Bakan Ekrem Yüce, sosyal medya hesabndan duyurdu. Bakan Yüce, Eski topraklar, ulu çnarlar, ellerinizden öpüyorum. Pek çok kronik rahatszlna ramen koronavirüsü yenerek hepimize umut olan 86 yandaki hemehrimiz Resmiye teyzem beyin kanamas sebebiyle hastaneye kaldrlm. Kendisine acil ifalar dilerim dedi.

Ana Sayfaya Git