Yaşlıları yalnız bırakılmıyor

Diyarbakır’ın Lice İlçe Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi, ilçedeki yaşlıları yalnız bırakmıyor. Sık sık ilçede yaşayan yaşlılarımızı ziyaret eden merkez personelleri, her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor.

Haberler 02.10.2017 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lice Belediye Bakan Vekili Kaymakam Sinan Baak, 1 Ekim Dünya Yallar Günü dolaysyla mesaj yaymlad.

Baak, mesajnda, toplumun bugünlere gelmesinde büyük emei ve çabas olan yallarn birer hazine olduunu belirtti.

Dünya Salk Örgütü (WHO) tarafndan yaynlanan son rapora göre yal insanlara kar kötü davranlarn yaygnlatn, kötü muamelenin yallarn fiziksel ve mental saln olumsuz etkilediini hatrlatan Baak, mesajnda u ifadelere yer verdi:

YALILAR HATIRLANIYOR

Her insan için deiik anlam ve önemi olan yallk, aslnda hayatn çok güzel ve özel bir dönemidir. Geçmiimiz ile bugün arasnda, kültürümüzün ve deerlerimizin yarnlara tanmasn salayan yallarmz hayatmzn en kymetli hazineleridir. Herkesin elbet bir gün yalanaca ve gelecekte onlarn yerine geçeceimizi daima aklmzda tutmamz gerekir. Yallara gereken önemi vermeyen, onlara sahip çkmayan, ihtiyaç duyduklar sayg ve sevgiyi esirgeyen bir toplumun huzur içinde olmas mümkün deildir.

Baak, belediye ile Lice Kaymakaml Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf ibirlii ile Yal Bakm Merkezi kurduklarn anmsatarak, Yallarmz ziyaret ederek her türlü sosyal ihtiyaçlarn karlyoruz. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git